fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tarımsal bir site yaptık ama....

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Tarımsal bir site yaptık ama....

Kızmak gibi bir hakka sahip değilim. Aksine foruma bu konuyu açarkende insanların ne düşündüğünü özellikle öğrenmek için açtım ve aradığımı da buldum aslında. Nedir derseniz bu reklam panelleri az olmasına rağmen boyutları itibarı ile gereğinden fazla kalabalık yapıyorlar (mış) farkedemedik. Ama gelen eleştiriler sayesinde reklam panelleri yeniden düzenlemeye gitti ve bugün itibarı ile sitede sağ panelde sadece 1 adet reklam var. Henüz 1 yıllık bir siteyiz ve şu an itibarı ile aylık 20 bin ziyaretci bizim için doğru yolda olduğumuzun göstergesi, yanlışlarımızı, eksiklerimizi düzelterek sektörümüz adına daha iyi şeyler yapmak için çalışıyoruz. İlginizden dolayı teşekkür ederim.

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş kızgınlık gibi bişi hissettim gibi sanki ama bende isterimki tarım konusunda daha çok site olsun ki farklı farklı bişiler öğrenelim tarım konusunda biz çok gerideyiz türkiye oarak ama sizin ve böyle sitelerin sayesinde bişiler öğreniyoruz ve bu sadece banim deyil türkiyeninde yararına bişi aslında yaptığınız iş çok kutsal bi iş buna emin olun diyorum başka bişi demiyorum ha sizin siteye hiç girmesim ama girip cevabımı öle vereyim daha mantıklı olur ama emin olun yaptığınız iş süper ve faydalı bi iş saygılar

Comment

peki sizin sitede fidan yetiştiriciliği ilede ilgili bilgi veriliyomu aşıı ağaç fidanı yetiştiriciliği

Comment

Merhaba, aşağıdaki linkten aradığınız bilgiye ulaşabilirsiniz. Bunun dışında sitemizde bulunan arama motorundan da dilediğiniz bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Tarım Haberleri - Tarım Firmaları | Fidan Yetiştirme

peki sizin sitede fidan yetiştiriciliği ilede ilgili bilgi veriliyomu aşıı ağaç fidanı yetiştiriciliği

Comment

ARKADAŞIM ÇOK SAOL BANA ÇOK BÜYÜK İYİLİK ETTİN EMİN OL ŞİMDİ BENİ UTANDIRDIN BEN 1 AYDIR BÖYLE BİR BİLGİ KAYNAĞI ARIYORDUM BULAMAMIŞTIM SAYENDE BULDUM ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN

Comment

ARKADAŞIM ÇOK SAOL BANA ÇOK BÜYÜK İYİLİK ETTİN EMİN OL ŞİMDİ BENİ UTANDIRDIN BEN 1 AYDIR BÖYLE BİR BİLGİ KAYNAĞI ARIYORDUM BULAMAMIŞTIM SAYENDE BULDUM ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN

Aradığınızı bulduğunuza sevindim

Comment

bir ay oluyo sen bayadır girmemişsin siteye

Comment

Evet bu ara Tarım Fuarları oldukça yoğun. Bizde her fuarda stant açmaya çalışıyoruz. Şu andada Kayseri Tarım Fuarındayız.

Comment

kolay gelsin

Comment

Teşekkür ederim

Comment

Working...
                    X