bu domatesi yetiştiren varmı acaba nasıl bişi bilgisi olan varmı bende yetiştirmek istiyorum ama nerden bulurum bilmiyom
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
siyah domates
Collapse
X
-
Cevap: siyah domates
Efendim;Bu yıl gitmiş olduğum Antalya tarım Fuarında tohumdatnadlarında bu domatese rastladım.Daha da ileri gideyim,bu domatesi yetiştiren üreticilerle görüşme fırsatım oldu.Hepsi memnunlar vede Sn Selahattin Yılmaz bey'in tesbitleri doğru,Ancak;rahbet edilen ve pazarda söz sahibi bir çeşit denilmekte.Hatda Sn Selahattin Yılmaz bey bilirler,onun ve benim tanışık olduğumuz bir gübreci kardeşimiz'in standında bu domateslerden epeycede yedim,tadıda güzel tavsiye ediyorum.sağlıcakla kalınız.
Comment
-
Cevap: siyah domates
Herkese sağlık ve afiyetler dileğimle..En son düzenlenen Antalya tarım Fuarında standları iyice gezdim.İlgimi çeken konularda,bazılaruyla sohbet etdim.Bir kaç tohum firmasında bu domateslere rastladım.Bu dometesden yetiştiren üreticilerle görüştüm vede fikirlerini aldım.Hepsi bu domatesden memnun.Üstelik tadına da baktım;Benim hoşuma gitdi.Daha da ileri gideyim,bir gübre üretcisinin standında bu gübreyle yetişen bu tür dometesden,(Ehhh!! beleş olunca) epeyce yedik.Sn Selahattin Yılmaz bey bu arkadaşı gayet iyi bilirler.Bu müşterek dostumuz bana bir de Tesbih hediye etdiler.Bizde kendisine dua ve teşekkür ederek ayrıldık.Neticede bu domatesi tavsiye ediyorum.Sağlık ve esenlik dileğimle.
Comment

Afiyet olsun.
Comment