fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

siyah domates

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• siyah domates

bu domatesi yetiştiren varmı acaba nasıl bişi bilgisi olan varmı bende yetiştirmek istiyorum ama nerden bulurum bilmiyom
  • Fidanligi.com

Cevap: siyah domates

Resmi aldığınız sitede tohumu satılıyor muhtemelen, ama elinde bu tohumdan olan arkadaşlar var mı acaba?

Comment

aslında ben sadece tarlada bulunsun die merak ettim pazarda hava yaparız

Comment

siyah domates tohumunu hobi amaçlımı yoksa ticari amaçlımı düşünüyorsunuz?

Comment

yok ya merak ettim ölesine nasıl bişi die bulunsun die fark yaratmak için ilk bende olsunki bi fark olsun

Comment

Sayın Eşkıya bende siyah domates tohumu var. Baharda bende bahçeme ekeceğim..
            Farkı ilk yakalayan ben olayım bu arada

Comment

Siyah domates piyasada kırım domatesi diye geçiyor. Çok verimli domates değil ancak pembe domates görüntüsü ve fantastik rengiyle ilgi çekiyor. Her şeyiyle bildiğiniz domates.

Comment

Peki hocam salkım şeklindeki siyah domateste kırım domatesimidir?

Comment

Değil, salkım şeklinde olandan bende var, sonuçta genetk olarak doğal melezleme ile çeşitler oluşuyor işte.

Comment

Efendim;Bu yıl gitmiş olduğum Antalya tarım Fuarında tohumdatnadlarında bu domatese rastladım.Daha da ileri gideyim,bu domatesi yetiştiren üreticilerle görüşme fırsatım oldu.Hepsi memnunlar vede Sn Selahattin Yılmaz bey'in tesbitleri doğru,Ancak;rahbet edilen ve pazarda söz sahibi bir çeşit denilmekte.Hatda Sn Selahattin Yılmaz bey bilirler,onun ve benim tanışık olduğumuz bir gübreci kardeşimiz'in standında bu domateslerden epeycede yedim,tadıda güzel tavsiye ediyorum.sağlıcakla kalınız.

Comment

Herkese sağlık ve afiyetler dileğimle..En son düzenlenen Antalya tarım Fuarında standları iyice gezdim.İlgimi çeken konularda,bazılaruyla sohbet etdim.Bir kaç tohum firmasında bu domateslere rastladım.Bu dometesden yetiştiren üreticilerle görüştüm vede fikirlerini aldım.Hepsi bu domatesden memnun.Üstelik tadına da baktım;Benim hoşuma gitdi.Daha da ileri gideyim,bir gübre üretcisinin standında bu gübreyle yetişen bu tür dometesden,(Ehhh!! beleş olunca) epeyce yedik.Sn Selahattin Yılmaz bey bu arkadaşı gayet iyi bilirler.Bu müşterek dostumuz bana bir de Tesbih hediye etdiler.Bizde kendisine dua ve teşekkür ederek ayrıldık.Neticede bu domatesi tavsiye ediyorum.Sağlık ve esenlik dileğimle.

Comment

Afiyet olsun.

Comment

Yahu birazda sitedeki dostlara getirseydin.OOOO hep bana olmazki ama.

Comment

Bizim Buralarda bir söz var"Zerdali elin,Eşşek Emanet".

Comment

peki hocam bu domatesi yetiştirsek karlı bir iş olurmu yani ticari yönden şimdi herhade fazla verimi deyimiş o açıdan sordum biginiz varmı acaba

Comment

Working...
                              X