peki hocam bu domatesi yetiştirsek karlı bir iş olurmu yani ticari yönden şimdi herhade fazla verimi deyimiş o açıdan sordum biginiz varmı acaba
Size eşkıya demek yakışmıyor ama
hani dediniz ya ilk bende olsun diye,
bu domatesi üretir ve lüks satış yerlerine pazarlarsanız denemek için bile alan çıkar. Alıcılar sizin gibi düşünür ilk ben alayım herkes görsün derse, size ticari olarak talepler gelecektir. Ben bu gibi değişik ürünlerin elit kesimlerce tüketildiğini biliyorum..
peki bu domatesin tohumu tohum satıcılarında buunurmu veya nerde bulunur bilgisi olan varmı nekardır tohumun fiyatı merak ettim önce kafamda tasarlamam lazım gibi ama nekadar ik üretmek istesemde bunu bizim mehmet ağaya (babama) anlatamayız o yüzden bu işe çok para yatıramam ama biraz deneme amaçlı ala bilirim o yüzden fiyatı lazım ve verdiği ürün ne kadar onun orantısını bulmak lazım
ya mehmet ağa benim babama taktığım isimdir ben ondan bahsederken mehmet ağa diye bahsederim o açıdan birde kanka ben bu üyeliği deyiştireceğim karizmayı fazla dağıttık hem herkez bana karşı gibi sitede birde biraz fazla kışkırtıcı yani insanları tahrik edici şeyler yazıyorum o yüzden ismimi deyiştireceğim mesela kardelen gibi bi çiçek adı bulacağım ama çiçek isimleride hep kız ondan yanlış oluyo o yüzdende (bal böceği) linki uygunmu sence birde benimde bir ünvanım olsa medela senin ki kıdemli bahçesel üyesi ya bazılarıda deneyimli üyeya banada bir ünvan bulsak ben hep gereksiz işlere bakıyomya öle bişi birde ibirahim abi benim sorunu yaşar fidancılık çözecek onlar siteye fidan yeriştiriciliği ile bigileri koyacaklar aşılanması dikimi bakımı falan yaparlarmı bilmem ama topu anlara attım yapması lazım birde adam bana güvenmiyosan siteye gir bak demiş siteye girdim adamlar ceviz resmi çekmiş onlarıda sopayla düşürüp çekmişler resimerdeki cevizler yara bere içinde bence o şekilde fidan satamazlar hiç gördünmü bilmiyom belki tanıyosundur aslında o ceviz resimleri hiç imrendirici deyi aksine itici belki tanıyosundur
Ya eskiya eger kendine bir isim ariyorsan neden kendi ismin degil mademki mutlu degilsin eskiyadan .Ne yap biliyormusun eger diyorsanki su anki ismimden memnun degilim diyorsan su ismi al bence.Ne mutlu turkum diyene.Bence harika bir isim Ama baska bir sey diyorsan suda olabilir en sevdigin agacin latince ismini al o zaman.
abi nick nameyi buldum çılgın türk en azından bir anlamı var dimi birde abi ben purofil resmini bir türlü koyamıyom bu sorunum var birde kişilerin özeline mesaj yazamıyom profil resmi koyuyom ama burda mesajda göstermiyo
Comment