fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Genel sorular.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Genel sorular.

Degerli arkadaslar ozelden olmasi yerine buradan sorulariniz sorarsaniz sevinirim ve elimden geldigince detayli bir sekilde cevaplandirmaya calisirim.Ancak eger ozelden cevaplandirir isem bu ise fiyat biçmem gerekicek ancak buradan cevaplandiri isem toplumun tamamina hizmet oldugundan ucretsizdir.

HAYAT PAYLASILDIKCA GUZELDIR

Cevap: Genel sorular.

merhaba ben ahmet ünver bu siteye yeni üye oldum mersinin silifke ilçesine bağlı atayurt kasabasında seracılık yapıyorum bizim her yıl başımıza gelen bir sorunumuz var ama bir türlü çözümünü bulamıyoruz domates ağaçlarında kanser diye tabir ettiğimiz gövdede siyah lekeler oluşuyor yayılarak çiçekleri döküyor genel isim olarak bakteriyel bir hastalık. birçok ilaç denedik ama bir sonuca varamadık yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Degerli ahmed biraz daha genis bilgi ile en azindan bir resim atabilirsen sanirim bir çare buluruz .

Comment

abi sana bi sorum olacak kimse cevaplamıyo şimdi bende biraz ceviz merakı var bende nette araştırırken en iyi cevizlerin chander ve pedro olduğunu öğrendim ama fazla bilgim yok soruyorum adam gibi cevap veren yok herkez bilmece gibi cevap veriyo gewrekli cevapları vermiyo bende beni tek anlayan kişi sen olduğun için sana sorayım dedim şimdi bu cevizin çok fazla verimli olduğu doğrumu geç yapraklandığı doğrumu ilkbahar geç donlarına dayanıklı olduğu doğrumu birde -3 dereceye bile dayanabiliyomuş bu doğrumu birde bizim uşakta yetişirmi beni anlarsan sen anlarsın ama sende yanlış anlama

Degerli arkadaslar mumkun ise sordugunuz bitkilerin tam latince isimleri gerekmektedir.Aksi halde cevaplar yanlis olma durumu gerçeklesebilmektedir.Ozellikle ayni aileden gelen ancak yasam sartlari hiçmi hiç ayni olmayan bir çoktur mevcuttur.

Senin bahsettigin ceviz hangisi?

Hibridler (melezler)
      • Juglans x bixbyi J. ailantifolia x J. cinerea
      • Juglans x intermedia J. nigra x J. regia
      • Juglans x notha J. ailantifolia x J. regia
      • Juglans x quadrangulata J. cinerea x J. regia
      • Juglans x sinensis J. mandschurica x J. regia
      • Juglans x paradox J. hindsii x J. regia
      • Juglans x royal J. hindsii x J. nigra
      Bilecik cevizi ince kapuğu, beyaz içi, hastalıklara ve donlara dayanıklı çeşitler ile Gölpazarı kümbet çevresinde yetiştirilmeye başlanmış ve yoğun alıcı ilgisi ile karşılaşmıştır. Bilecik kümbet köyü en uygun toprak yapısına sahip bir bölgedir.

Comment

iyide benim sorduğum cevizler burda yokki chander pedro olsa bile ben onları internetten buldum okudum ama nette yazılanlarla söylenenler aynu deyil mesela geç yapraklanıyomuş -3 bile dayanıyomuş muşta muş ama kimse öle demiyo iklim uymaz diyola tabiatçı bey bile

Comment

Bende sana latince ismini soruyorum ingilizcesini degil.

Comment

Eskiya latince ismi olmadan bir sey yapamam uzgunum.

Comment

abi latince ismini soracak en doğru adamı buldun bana tükçeyi doğru kullanmıyosun die kızı yola sende latinceden bahsediyosun birde abi benim konuyu neden buraya taşıdın adamlar bozulacak

Comment

abi latince ismini soracak en doğru adamı buldun bana tükçeyi doğru kullanmıyosun die kızı yola sende latinceden bahsediyosun birde abi benim konuyu neden buraya taşıdın adamlar bozulacak

Comment

Hangi konuyu ? Eger boyle bir konu acmis isen farkinda degilim ama talep edelim iki konuyuda birlestirsinler bu beni rahatsiz etmez.

Comment

sana özelden sorduğum soruyu kastettim ona bozulurlar die düşündüm yukardaki sorum

Comment

abi yani senin dediğin sen gerçek hayatta bu cevizi hiç görmedin böyle bil bilgin yok yani latince ismini bulursam netten araştırıp buraya koyacaksın dimi

Comment

Eskiya sen neden iki isim birden kullaniyorsun ya?

Comment

abi ben seni ağaç yetiştiricisi sanıyodum o yüzden bu soruyu özeline sormuştum ama fidan yetiştiricisi deyilsin herhalde

Comment

iki kullanmıyom artık tek kullanıyom eşkiyayı deyiştir dedilerdiya bende deyiştirdim ama tabiatın muhafızlarınıda sevmediler bende eşkiyaya geri döndüm ama sütyetmez beye bu sana sorduğum soruyu sormuştum ama dier üyelikjle sordum ona cevap yazdıydım o üyelikle ikitane bahçesel açtım birisi eşkiya üyeliği ile diyeri tabiatın muhafızları üyeliği ile ama ikisini bir açınca benim eşkiya üyeliğide otamatik olarak tabiatın muhafızları olmuş farkında deyildim yazdıktan sonra farkettim

Comment

akşam görüşürüz benim eve gitmem lazım iştima vermem lazım kendine iyi bak abi birde bizim burbaldan ses seda yok arı işine kendini fazla kaptırdı herhalde oda herhalde sitede beklediği ilgiyi göremeyince siteden koptu herhalde

Comment

Working...
                              X