fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Genel sorular.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Genel sorular.

Hiç gulecegim yoktu allahta seni guldursun emi.Sitedeki insanlar sana bilgi veriyor kiziyorsun ve bilgi vermiyor yine kiziyorsun neden? Ya vatandas eger sana soylemisse dogrudur.Sonucta bu kisi universite okumus murekkep yalamis guvenmek zorundasin.

Comment

Ubeyde abi bu eskiyanin sordugu cevizin latincesini biliyorsan sana zahmet bir yaziverirmisin?

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hiç gulecegim yoktu allahta seni guldursun emi.Sitedeki insanlar sana bilgi veriyor kiziyorsun ve bilgi vermiyor yine kiziyorsun neden? Ya vatandas eger sana soylemisse dogrudur.Sonucta bu kisi universite okumus murekkep yalamis guvenmek zorundasin.
        güvenmemek deyilde aslında -5 derecede etki yapamaz gibi geliyo sankim dedimya geçen sene -1 de soğuk vurdu ondan önceki senelerde -3 -4 ama o zamanlar verim hiç alamadık ama geçen sene 4te 1 falan aldık neyse aslında bu ilaç -5 dereceye etki ederse mütiş bi ilaçtır ve herkez kullanır yani ben deneyeyim zaten etkili olursa herkez kullanır reklamda yaparım herkeze tavsiye ederiz ama denemek lazım ama aslında bu ilaç ziraatçılarda yok internet üzerinden satılıyo aslında nasıl satın alacağımı bile bilmiyorum

Comment

Pedrox UC 56-224 un melezi bir çeşit.

Comment

Sagolasin abide ben bunu geoglede buldum bana latincesi lazim Latincesi olmadan hakkinda asla bilgi edinemem .

Comment

abi adama birtane zirai ilaç satan adama sordum bu ilac sizde varmı diye oda başka ilaç vardedi nerde kullanacaksın dedi bende cevizleri 3 senedir soğuk öldürüyo orda kullanacağım dedim adamda len olum ne uraşıyon ilaçla milaçla sigorta yaptırt dedi oysam adamın eşi sigortacıymış bizi yem yapacak sonra adam hesapladı bizim 3 dölümlük cevizden 80 milyarlık ceviz keşfetti ve sigortayı ona göre yapacaktı ve 6 milyar sigorta bedeli çıktı ama devlet yarısını karşılıyomuş abi aslında biz o 3 dölümlük tarladan 10 milyarlık ceviz alsak takkayı göğe atarız adam çıktı 80 mil dedi ama kendi kaşındı bu sene de soğuk öldürürse seneye kesin sigorta ama aslında adama güvenemedik mesela biz tarlayı sigortalatsak adam 80 mildedi sigortayı ona göre yapacaktı peki dielimki 4te birini soğuk öldürdü bu adamlar kalan 4te 3 lük hasarı karşılarlarmı sonunda mış çıkarmasınlar yok şöyleymiş yok böyleymiş die paradan düşmesinler veya onlar 80 milyar üzerinden sigorta yaptılar dielim sonra tesbit ettiler 4te biri soğuk vurmuş dielim kalan 4 te üçü neye göre belirlerler 80 milyar üzerindenmi yoksa kalan 4te birlik kısma bakıp onu 3 le çarpıpona göremi zarar öderler mesela diyelimki onların dediği 80 milyarlık cevizin 4te biri az çıktı mesela kalan 4te bir 5 milyar deyerinde e onuda 4 le çarparsak 20 mil çıkar ozaman adamlar bize 15 milmi öderler bişi anladınızmı bilmiyom ama bu sigorta işini anlayan varsa yardımcı ola bilirmi,

Comment

Cropaid bitki üzerinde ince bir filim tabakası oluşturuyor.Yani bitkini sanki naylon ile kapatıyor gibi.15 gün etkisi var.
                Siğorta işi iyi ancak detayları hakkında bilğim yok.
                Latincesini bende bilmiyorum.

Comment

eşkiya kardeş yaş olarak bilemediğim için böyle yazıyorum kusurum varsa af ola benim kastım ikinci bir ürün olarak ekilebilirmi ? sorusuna cevap bulmaktı taşekür ederim.rakip sitedense benim haberim yok saygılar.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sagolasin abide ben bunu geoglede buldum bana latincesi lazim Latincesi olmadan hakkinda asla bilgi edinemem .

abi latincesi matincesi derken sanki beni uyuduyon gibi 2 hafta oldu hala latincesini bulamadık kaldıki cevizi nerde bulacağız

Comment

Ya bak eskiya hakkinda bilgi istedigin bitkinin adini latince olarak vermez isen bende yardim alamazsin kusura bakma.Bunun nedeni turkiyedeki kullanilan isimle buradaki kullanilan isim arasinda baglanti mevcut degil. Simdi ben sana desimki bana kasim pati hakkinda bilgi ama mavi cicekli olaninkinden .Ara bul bakalim nasil bulacan ve kaç çesit mavi renkli kasim pati bulucan.Genel cevizler hakkinda bilgi zaten mevcut sitede ama sen ozellikle bir çesidin bilgisini talep ediyorsan iste burada latincesini sormak zorundasin yada turkiyedeki insanlardan turkçe isme gore bilgi istemelisin.

Comment

yani?

Comment

Yanisi ya latincesini bul ve soyle bana yada turkiyedeki arkadaslardan turkiyedeki isime gore bilgi talep et.

Comment

Working...
                          X