fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kültür Mantarı Yetiştiriciliği Sorunlarım?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Kültür Mantarı Yetiştiriciliği Sorunlarım?

Hocam iyi günler.Biz 2 arkadaş 2 aydır mantar yetiştirme konusunda bi çok araştırma yaptık.Aklımıza yatmaya başladı.Antalya'nın Korkuteli ilçesindeki mantar üreticileri çok güzel paralar kazanmaktalar.Karlı bi iş.Biz de Manisa'nın Salihli ilçesinde bu işi yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz.150 m2 bi samanlığımız var taş duvardan.Bunun içine nasıl bi sistem yapmalıyız ki üretim ortamını oluşturabilelim.Elinizde projeniz var mı paylaşabileceğiniz.en düşük maliyetlerle 150m2 alanı kaç liraya mantarhane yapabiliriz. Şimdiden Teşekkürler.Saygılarımla...

Comment

sayın altuncu , hobi değil ciddi olarak mantar üreticiliği yapmayı istiyorum. konu ile ilgi geniş bir araştırma yaptım ve anladığım kadarı ile işin püf noktası iyi bir kompos yapmaktan geciyor,diğer kısımlar herkesin yapabiliceği gibi .. bizim burada hazır kompos da satılıyor fakat kompostu satın aldıktan sonra elde edilen kazan bayaa düşüyor, bu konuda yardımınızı bekliyorum ,

Comment

kompost hazılamada sentedik mi tavuk gübresinden mi yapılması hakkında bilgi vermediniz.Eğer at gübresi (altlığı ) ile yapıyorsan 1 ton altlığa 1 ton sap katılır.Diğer katkı maddeleri ile sterilize edilip 70c0 kadar çikar sonra pastörizeye alınır.İyi bir verim için mutlak buharla pastörize edilmeli.Beni MSN den arayın size şekilleri ve förmülü ile bilgi vereyim MSN [email protected] dır.

Comment

çok degerli hocam ben çorumdan hilmi kompost reçesi hazirlarım demiştiniz mail adresimi istemiştiniz ([email protected])

Comment

hocam telefonunza ulaşılmıyo bazı sorulrım olacaktı 05412905599+

Comment

Working...
            X