fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Oldugunuzde kabrinizin uzerine ekilmesini istediginiz bitkiler.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Oldugunuzde kabrinizin uzerine ekilmesini istediginiz bitkiler.

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz deve dikenini niye istiyok saniyon ? Selehattin abi ile bolca isinirik orada.Bak selehattin abi ayri komuyom digerlerinde .Valla olmaz sende gelecen bizimle .Ubeyde abi sen tabiatci abi eskiya kurarik orda bir cilingir sofrasi.Bu arada namaz dualari geldide .Yahu arapça gibi ben ne anlarim arapcadan be yaw.
    Ben baş köşeyi alırım alt kısımdaki çukurda seni istemem zırt bırt ayaklarımın altını gıdıklarsın, karşımdaki çukurda ol yeter ibo.

Comment

eskiden birtane hoca varmış bu hoca oğluna oğlum biz hocalar cennete gideceğiz dermiş oğluda inanırmış bir kaç sene sonra hoca ölmüş bi süre sonrada oğlu ölmüş oğlu cehendemde kazanın içinde babasını görmüş babasına sormuş baba sen demezmidin hocalar cennete gidecek cehendemde ne işin var diye oda oğlum yine biz hocalar şanslıyız ara sıra kazanın yüzeyine çıkabiliyoruz müftü kazanın dibinde demiş

Comment

ABİLER BİRTANE DAHA Bİ SÖZ VAR ALLAH KULLARINA DERMİŞKİ KULLARIM SİZ SÖYLEYİN BEN YAZAYIM DERMİŞ

DİER Bİ SÖZDE ŞEYTAN KULĞINA KURŞUN DERLER ŞEYTAN BU SÖYLEDİKLERİNİZİ DUYARSA TEHLİKE

Comment

Selehattin abi ha burayamisun? Cehennemi duydun ses etmiyon dimi ? OOO bu is pazara kadarmis yaw.Soz deve dikenini az tasiyacam

Neyse psikologa bir gorunmem gerek zirvalamaya basladim yine .Aman ya hep ciddiyet beni bozar .Abi kardeslik varken .Ne isim olur resmiyetle ,ben anadolu çocuguyum.O kadar.
          Sen burda yaz cazgır cazgır harman güreşi cazgırı gibisin güreşe güreşçileri davet ediyon ama güreşçiler başka yerde güreşiyor .

Elim ayağım titriyor yorgunluktan, epey üşüdüm cehennem sıcağı ancak ısıtır zaten.

Bu arada ben şimşir tercih ederim. Mezarımın baş ucunda mezarlık servisi iyi olurdu ha mavisi olursa daha iyidir. Ahd olsun ölürsem gel sen dik onları ibo eminim mezarın çevresine güzel bir masif yaparsın. Memleketlerde yakın ha Çorum ha Tokat ne farkeder.

Comment

KİM MEZARINA NE DİKİLMESİNİ İSTİYORSA BuRAYA YAZSIN VASİYET ETSİN BEN GELİR DİKERİM:
            selahattin abi sana özllikle chandler ceviz dikeceğim o cevize baktıkça beni hatırla senin yolladığın cevizlerden iboya bi süs ağacı süs elmsı falan latince ismini bulup mezarının üzerinede çim falan ekerim tabiatcı abiye özellikle kendim aşıladığım bi şebin cevizi dikeceğim bana aşılama konusunda çok yardımcı oldu ubey abiye yine kendim aşıladığım bir asma dikeceğim mezarının üzerinede ay çiçekleri ekeceğim selosele de kendim aşıladığım bir kiraz ağacı dikeceğim yapamazsın sen demişti burbal abiye özellikle çam türü bişi o çok meraklı çam ağaçlarına bol bol fotoğrafını çeker öbür dünyada foto çektiğine takıldım diye kızmıştı aklıma bunlar geliyo başka istiyen vars bildirsin

Comment

Sen benden once gider isen eger soz senin adina yetimlere sevgimi verecegim.Ben senden once gidersem eger haccada gitsen benim için kar etmez kendine yorma abi salla gitsin

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                eskiden birtane hoca varmış bu hoca oğluna oğlum biz hocalar cennete gideceğiz dermiş oğluda inanırmış bir kaç sene sonra hoca ölmüş bi süre sonrada oğlu ölmüş oğlu cehendemde kazanın içinde babasını görmüş babasına sormuş baba sen demezmidin hocalar cennete gidecek cehendemde ne işin var diye oda oğlum yine biz hocalar şanslıyız ara sıra kazanın yüzeyine çıkabiliyoruz müftü kazanın dibinde demiş
                Eskiya sen sen siteyi çok boslamaya basladin valla ya.Nasilsin biladerim?

Comment

iyiyim abi sen fazla takılmayınca bende fazla girmedim birde işler çok gündüzleri giremiyom birde sen olmayınca böyle konular yazan olmuyo muhabbette olmuyo ondan normal konulara mesj yazdımmı millet kızıyo gerçekleri yazınca ondan bende bundan sonra fikirlerimi yazmayacağım

Comment

KİM MEZARINA NE DİKİLMESİNİ İSTİYORSA BuRAYA YAZSIN VASİYET ETSİN BEN GELİR DİKERİM:
                    selahattin abi sana özllikle chandler ceviz dikeceğim o cevize baktıkça beni hatırla senin yolladığın cevizlerden iboya bi süs ağacı süs elmsı falan latince ismini bulup mezarının üzerinede çim falan ekerim tabiatcı abiye özellikle kendim aşıladığım bi şebin cevizi dikeceğim bana aşılama konusunda çok yardımcı oldu ubey abiye yine kendim aşıladığım bir asma dikeceğim mezarının üzerinede ay çiçekleri ekeceğim selosele de kendim aşıladığım bir kiraz ağacı dikeceğim yapamazsın sen demişti burbal abiye özellikle çam türü bişi o çok meraklı çam ağaçlarına bol bol fotoğrafını çeker öbür dünyada foto çektiğine takıldım diye kızmıştı aklıma bunlar geliyo başka istiyen vars bildirsin

Comment

Eskiya allaha karsi inancin var ise kimseden korkma.Yaz dogrularini.Belki senin dogrularin yalistir baskalarina ama onlar senin dogrularindir.Her insan dogrularinda yurudugunde insan oldugunu hisseder.Baskalarinin dogrulari ancak seni yonledirir.Ayni bir arslan terbiyecisinin terbiye ettigi ve sahibine itat etmeyi ogrenen arslan gibi.Soyle dogrularini cekinme.Insanlar bilmeli eskiya budur diye.Bir insani sevecekse bir diger insan .Onun dogrulari ve yanlislari ile sevmeli gerisi faso fiso yani salla gitsin.Anadoludan geldik kime kimi anlatiyoz biz buyuz kardesim .Turk oglu turkuz .

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Ya eskiya sen ne ettin yaw ? Cevizde ceviz.Olmaz tabiatci abi bir kralice ari ve kucuk bir kovan ilen az papatya .Ubeyde abi agirdir ona yakisan guldur .Ubeyde abi bu kiyagimi unutmayasin.Selehattin abiylen beni karistirma biz deve dikenine talim Saga gelince ne etcez .Omrun uzun ve guzelliklerle dolu, olsunda salla gitsin gerisini be .

Comment

Ya eskiya sen ne ettin yaw ? Cevizde ceviz.Olmaz tabiatci abi bir kralice ari ve kucuk bir kovan ilen az papatya .Ubeyde abi agirdir ona yakisan guldur .Ubeyde abi bu kiyagimi unutmayasin.Selehattin abiylen beni karistirma biz deve dikenine talim Saga gelince ne etcez .Omrun uzun ve guzelliklerle dolu, olsunda salla gitsin gerisini be .
                          abi o yazdıklarımın hepsinin bende anısı var özllikle yazdım laf olsun diye deyil okuyanlar anlar yazılanların sayipleriiiiiiiiiiiiiiiii

Comment

Biliyom eskiyam merak etme .

Comment

((alıntı ))Saga gelince ne etcez .Omrun uzun ve guzelliklerle dolu, olsunda salla gitsin gerisini be . soğal abi aslında ben ölümden ve cehendemden korkmam sadece ailemi ve özellikle kızımı bırakıp gitmekten onun sayipsiz kalmasından korkarım aslında cennetede cehendemede inanmam yani madem kader die bişi var o zaman yaptıklarımdan ben sorumlu olmam onlar benim kaderimdeir eyer kader yoksa herşeyi kendi idaremizle yapıyosak o zamanda hayat koşulları ve bazı olaylar bizi o kötü şeylere itiyodur o zamanda benim işlediğim suçtan dier insanlar ve bu dünyada suçludur herhalde ben öyle düşünüyom aslında bana göre bizim kaderimiz hem var hem yok mesela biz bu dünyaya insan olarak gelmemiz bi kader mesela bi kuş olarakda gele bilirdik ama insanız öle şeyler kadardir birde hayatta bize içimize yüklenmiş şeyler vardır bence mesela çocuklarımızı sevmemiz evlenme isteğimiz gibi böle bazı şeyler bizde doğuştan var bazı şeylerde bu olayların neticesi iyi ve kötü şeyler dir herhalde anlatamadım ama

Comment

inandigin gibi yasa ve yasadigin gibi yargilanyarin konusuruk detayli soz ama aksama

Comment

Working...
                                X