fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Kafeye Hoşgeldiniz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Cafeye Hoşgeldiniz

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Potasyum karbonat nasıl bir şeydir? Maraşta üzümleri kurutmak için potasyum karbonat ve zeytinyağı karışımı kullanıldığını duymuştum.
    beyaz bi toz halinde bişi un gibi olması lazım ama çok az kullanılıyo gıram hesabı satılıyo gibi bişi

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Çelikten kiraz için ugraşma. Gübre fazla verildi ise yakmış olabilir.
      abi ozaman sen iyi bilirsin en iyi kiraz hangisidir verim ve kalite yönünden ziraat 900 napalyonmu izala 5 mi izala altımı (toprak tivide görüyomda ) adam ballı ballı anlatıyo ama tabikide yoğurdum ekşi demez birde abi bu ziraat 900 die anılan ağacın anacı farklı olması lazım deyilmi? birde abi bu fidanların tanesi 25 lira

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        evet iş icabı desem doğru olur arabanın ruhsat işlemlerini hallettim
        ama ailem de orada zaten

yok eşkiya psikiyatri servisinde veri işlemcisiyim
        (tıbbi sekreter)

abla ozaman sana bişi sorayım psikiyatri sekreteriymiişsinya ben bu fidancılık ve bahçe işleriyle fazla uğraşıyorum buda bende çok fazla doğa aşkı uyandırdı birde çok şeyler yapmak istiyorum kafamda bir sürü fikirle dolaşıyorum bu fikirler de benim sabaha kadar rüyalarıma giriyo ve sabaha kadar tarlalarda çalışıyorum dağ tepe geziyorum ve rahat uyku uyuyamıyorum sabah kalktığım her yerlerim ağrıyo ben bu düşünceden nasıl kurtula bilirim sence bilgin varmı cevabın için şimdiden teşekkür ederim olumlu olumsuz farketmez

Comment

banada yer açın

Comment

buyur gel kahvemiz çok sanada ısmarlaya biliriz

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              abla ozaman sana bişi sorayım psikiyatri sekreteriymiişsinya ben bu fidancılık ve bahçe işleriyle fazla uğraşıyorum buda bende çok fazla doğa aşkı uyandırdı birde çok şeyler yapmak istiyorum kafamda bir sürü fikirle dolaşıyorum bu fikirler de benim sabaha kadar rüyalarıma giriyo ve sabaha kadar tarlalarda çalışıyorum dağ tepe geziyorum ve rahat uyku uyuyamıyorum sabah kalktığım her yerlerim ağrıyo ben bu düşünceden nasıl kurtula bilirim sence bilgin varmı cevabın için şimdiden teşekkür ederim olumlu olumsuz farketmez
              Bende bahçesel bitkisel işlerden dolayı rüya görmüyorumda gece gözüme uyku girmiyor. Umut dolu düşünceler beni uykusuz bırakıyor.

Comment

Bende bahçesel bitkisel işlerden dolayı rüya görmüyorumda gece gözüme uyku girmiyor. Umut dolu düşünceler beni uykusuz bırakıyor.
                aynıyız o zaman bende yeni birşey öğrendimmi uygulamak için pilanlar yapıyorum sabaha kadar düşünüyom allaha şükür hepsinin temelini attım başlangıcını yaptım tek birşeyi yapamadım oda bu kaliteli kiraz anaçları var bazı çok güzel olanlar onlar çelikle üretile biliyo anaçlar mesela birtane kiraz alsam bu kalite kirazdan sonra onu aşı yerinden kessem alttaki anaçta muhtemelen yeni sürgünler verir bu sürgünleri çelikle kökleştirsem ve elimde bir sürü kaliteli kiraz anacım olsa diom kendim için ama çelikten üretme anaçlar aynısı olmaz diyorlar aynı özellikleri taşımazmış ama deneyeceğim ama almaya kalktınmı kiraz ağacının tanesi 25 lira :S bana çok ama çelikle üretirsem beleş: gibi ama bilmiyorum bu yöntemm tutarmı ama toprak tv de yapıyorlardı bazı anaçları çağaltmak için çelik yöntemini kullanıyorlardı denemek lazım

dier yandan benim babamda bitkisel işlerle uğraşıyordu şifalı otlar falan satıyordu kekik somak ticareti yapıyordu ve bir sürü şey ama o kazancını deyerlendirememiş ve işi ilerletememiş deyirmenin suyu her zaman gelir sanmış falan babamın ticaret anısı çoktur 20 sene yapmış bitkisel iş

Comment

sende sor üveyik ablaya belki yardımcı olur

Comment

SELAMLAR
                    yav çekmeceler için L almıştım vidalamak için ama her çekmece için sadece ikişer vida vermişler 4 olMASI LAZIM NEYSE ŞİMDİLİK VİDALADIM ONLARI DUR BAKALIM NE KADAR DAYANACAKLAR

potasyumlu gül gübresini istanbuldan almıştım 6 ay faydası varmış çiçelerin iyi çiçek açması için
                    abi hepsine sepeledik çok iri çiçekler verdiler renki bir gübreydi. sadece manolyaya faydası olacak mı bilmem
                    bakacaz
                    yaprakları sarardı ama çok sepmedim 200 gram kökünün etrafına.
                    akşam yine bahçe ile uğraştık resim çekince eklerim

sizin ruyalara gelince
                    abi korkacak bişi yok. insan heyecandan ve düşünceden uyuyamaz tabi
                    bişeyler üretmenin heyecanıdır bu. düşünsenize canınınz bişey yapmak istemiyo kolunuzu bile kıpırdatmaya mecalinizin olmadığını, gülmek istemiyorsunuz, sürekli içinizden ağlamak geliyo kendinizi değersiz ve faydasız hissettiğinizi....
                    siz asıl ondan korkun....

Comment

türk kahve istiyorum sade ve korda pişmiş

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        aynıyız o zaman bende yeni birşey öğrendimmi uygulamak için pilanlar yapıyorum sabaha kadar düşünüyom allaha şükür hepsinin temelini attım başlangıcını yaptım tek birşeyi yapamadım oda bu kaliteli kiraz anaçları var bazı çok güzel olanlar onlar çelikle üretile biliyo anaçlar mesela birtane kiraz alsam bu kalite kirazdan sonra onu aşı yerinden kessem alttaki anaçta muhtemelen yeni sürgünler verir bu sürgünleri çelikle kökleştirsem ve elimde bir sürü kaliteli kiraz anacım olsa diom kendim için ama çelikten üretme anaçlar aynısı olmaz diyorlar aynı özellikleri taşımazmış ama deneyeceğim ama almaya kalktınmı kiraz ağacının tanesi 25 lira :S bana çok ama çelikle üretirsem beleş: gibi ama bilmiyorum bu yöntemm tutarmı ama toprak tv de yapıyorlardı bazı anaçları çağaltmak için çelik yöntemini kullanıyorlardı denemek lazım

dier yandan benim babamda bitkisel işlerle uğraşıyordu şifalı otlar falan satıyordu kekik somak ticareti yapıyordu ve bir sürü şey ama o kazancını deyerlendirememiş ve işi ilerletememiş deyirmenin suyu her zaman gelir sanmış falan babamın ticaret anısı çoktur 20 sene yapmış bitkisel iş
                        Toprak tv gerçekten güzel şeyler öğretiyor. Ubeyd beyin dediği gibi çelikle uğraşmasan daha iyi, hazır olanıda fiyat yüksek olabilir ama sana zaman kazandırır.

Comment

idris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          banada yer açın
                          Cafeye hoşgeldiniz idris bey

Comment

SELAMLAR
                            yav çekmeceler için L almıştım vidalamak için ama her çekmece için sadece ikişer vida vermişler 4 olMASI LAZIM NEYSE ŞİMDİLİK VİDALADIM ONLARI DUR BAKALIM NE KADAR DAYANACAKLAR

potasyumlu gül gübresini istanbuldan almıştım 6 ay faydası varmış çiçelerin iyi çiçek açması için
                            abi hepsine sepeledik çok iri çiçekler verdiler renki bir gübreydi. sadece manolyaya faydası olacak mı bilmem
                            bakacaz
                            yaprakları sarardı ama çok sepmedim 200 gram kökünün etrafına.
                            akşam yine bahçe ile uğraştık resim çekince eklerim

sizin ruyalara gelince
                            abi korkacak bişi yok. insan heyecandan ve düşünceden uyuyamaz tabi
                            bişeyler üretmenin heyecanıdır bu. düşünsenize canınınz bişey yapmak istemiyo kolunuzu bile kıpırdatmaya mecalinizin olmadığını, gülmek istemiyorsunuz, sürekli içinizden ağlamak geliyo kendinizi değersiz ve faydasız hissettiğinizi....
                            siz asıl ondan korkun....
                            Umutlu bakmanın, düşünmenin heyecanından dolayı uykusuz kalıyoruz.

Comment

türk kahve istiyorum sade ve korda pişmiş
                              Buyrun kahveniz afiyet olsun

Comment

izmirdeki kemeraltı da ne bu kafenin yanında
                                teşekürlerrr

Comment

Working...
                                X