fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Kafeye Hoşgeldiniz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Cafeye Hoşgeldiniz

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karadeniz halki maddi olarak surnuyor ne isim var medine çayi ilen? Mis gibi rize çayi dururken araplara sermaye yok hurmalarida dahil cikip gitsinler vatanimizdan yeter besledigimiz onlari .
    Ramazanda hurma ile oruç açtığını duymayayım

Comment

Gemlik zeytini ayvalik zeytini yada bir yudum suya sukretmeyen ve hurma diye tutturuna bir insandan daha zalim kim olabilir.Kendi vatanindaki kisinin rizkini araba yediren kisinin inancinda suphe yokturda kimde vardir.Komsu komsudan sorumludur .Sen vatanindaki oksuzun ayakkabi parasini bir araba yedirirsen senin muslumanligin supheli olur .

Comment

Peki arap senin zeytinin yerse ne olur tepkin?

Comment

Su sekilde dusun .Alacagin bir kilo zeytinden kazanilan para bir bebegin belkide sut parasi .Birde annesi sut veremiyorsa o insanlarin sut almasi sarttir.Eh sutte gokten inmiyor ve uretilen mallar elde kaliyorsa ve bunun nedenide islamda hurma onemlidir var ise o is yas .Hurma ile sevap kazanamazsin ama bir kilo zeytin ile bayagi bir sevap kazanirsin .Ozeytinin uretimini yapan insanlar ne kadar emek harciyor ve vergiye tabi tutuluyor? Birde zeytin yerine islam gereki hurma dersek al basina belayi o oruç basina bela olmazda ne olur? Herkez once komsusundan sonra ulkesinden ve sonrada dunyadaki islam aleminden sorumludur.Komsunun açligini dindirebildinmiki araplara hizmet edesin.Komsun bahcesinde domates yetistiriyorsa eger hurmaya vereceginparayi o domatese verki o komsunda seneye yeniden ekebilsin ve evdekilerin kazrnini doyurabilsin.

Comment

Arap yesin benim zeytinimi banane ben ulkemdeki insanlarin çikarlarini ve rizklarini korumakla mukellef olurum gerisi beni baglamaz .

Comment

He ustad bu arada ben oruç tutmamki

Comment

Arap yesin benim zeytinimi banane ben ulkemdeki insanlarin çikarlarini ve rizklarini korumakla mukellef olurum gerisi beni baglamaz .
                Milliyetçiliğimden taviz vermem diyorsun. Bu konuda seni takdir ediyorum. Arap hurmasına gıcıklığın var madem israil hurmasından ye

Comment

He ustad bu arada ben oruç tutmamki
                  Kusura bakma soruyorum ama sebebi nedir?

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Milliyetçiliğimden taviz vermem diyorsun. Bu konuda seni takdir ediyorum. Arap hurmasına gıcıklığın var madem israil hurmasından ye
                    Niye ya misler gibi kendi hurmamiz varken .ulkemizde yetismeyen meyvemi var sanki hayret bir sey ya.

Comment

• Cevap: Cafeye Hoşgeldiniz

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kusura bakma soruyorum ama sebebi nedir?
                      Oruç neden tutmadigimla ilgilimi soruyorsun.O ozel bir mevzu sahsi nefis cikarlari.

Comment

Niye ya misler gibi kendi hurmamiz varken .ulkemizde yetismeyen meyvemi var sanki hayret bir sey ya.
                        Bizim trabzon hurmamız var o tamamda diğer hurmalar bizde neden yetişmez onu anlamıyorum. Mesela muz bizde yetişiyor ama arap hurması neden yetişmiyor?

Comment

Nasil yetismiyor irakta yetismiyormu yada iranda ?

Comment

Nasil yetismiyor irakta yetismiyormu yada iranda ?
                            O ülkelerde yetişebilir ama bizde yetiştiğini duymadım....

Trabzon hurmasını dalında seyretmekte ayrı bir güzel

Comment

sinirda yetisebilir bazi cesitler sonucta

Comment

Sınırda olabilir antalya gibi sıcak olan yerlerde denemek gerek

Comment

Working...
                                X