fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Kafeye Hoşgeldiniz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: Cafeye Hoşgeldiniz

Üveyik kuşu ıspartaya gidecekti döndümü bilmiyorum

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Üveyik kuşu ıspartaya gidecekti döndümü bilmiyorum
      evet gittim geldim
      ama maalesef artık iş yerinde siteye giremiyorum iş yerine bir sistem yerlşeştirmişler ve o siteyi otomatik olarak kilitlemiş benzer bir forum var o açılıyor bura açılmıyor çok üzgünüm
      yazılımdan falan bahsettler bizim bilgi işlemciler ama nasılsa açamadılar siteyi

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        evet gittim geldim
        ama maalesef artık iş yerinde siteye giremiyorum iş yerine bir sistem yerlşeştirmişler ve o siteyi otomatik olarak kilitlemiş benzer bir forum var o açılıyor bura açılmıyor çok üzgünüm
        yazılımdan falan bahsettler bizim bilgi işlemciler ama nasılsa açamadılar siteyi
        1-2 gündür sitede sorun vardı bizde giremiyorduk, ama sizin sorununuz ayrıysa bilemem biz sizi yine burda görmek isteriz.

Comment

selam
          anna buraya bakın muhbbetler gırla
          ee nasılsınız?
          ben artık gündüzleri foruma giremiyorum bilgi işlem yeni bir sistem getirmiş ve o çoğu siteyi engelliyor bizim site de engelliler arasında daha da vahimi nasıl açacaklarını bilemiyorlar

Comment

Üveyikkusu hoşgeldin tşkler ben iyi inşallah sizde iyisinizdir. siteye girememeniz kötü olmuş inşallah bir çözüm bulunur sizide burda görürüz. Diğer arkadaşlar tarım işine yoğunlaştığı için siteye arada bir uğruyorlar.

Comment

evet gittim geldim

üveyik abla ısparta gezisi iş gezisimi yoksa doğa gezisimiydi doğa gezisi ise foto falan koya bilirmisin eyer doğa gezisi ise sen normal mesela tarihi yerler falan varya birde bazı şelaleler göller yaylalar falan oralaramı gidiyorsun yoksa hani bazı belgesellerde keşfedilmemiş yerleri keşvediyorlar geçen gün bir belgesel vardı bazı keşvedilmemiş mağaraları inceliyorlardı ölemi yerlere gidiyorsun? merak ettim sadece mesela o marayı keşfetmeye gidenlerin halleri berbattı:S garipler sürekli ölümle burun buruna allah göstermesin zor iş

Comment

Selam
                sebasteli, genellikle yürüyüşlere gideriz,
                bir trekking grubumuz var. Marmara bölgesinde yürüyoruz, mağara araştırmasına hiç gitmedim. Çok mağara gezdim yurt dışında da
                Kastamonu' ya gitme planımız (Küre dağlarına) da var bakalım, nasip ama bu defaki biraz değişik bir geziydi. Çok güzel hem çok verimli oldu.

resim var ama yükleyemedim boyutları çok büyük düzenlemeyi beceremedim

Comment

Üveyik kuşu Çankırı tuz mağarasına da gitmenizi tavsiye ederim.

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Üveyik kuşu Çankırı tuz mağarasına da gitmenizi tavsiye ederim.
                    Tuz Mağarası: İlimizin doğal turizm değerleri arasında önemli bir yer sahip yaklaşık 5000 yıldır yararlanıldığı tahmin edilen yurdumuzun en büyük kaya tuzu rezervlerinin bulunduğu mağaradır.

Merkez İlçe'nin doğusunda yaklaşık 20 km. mesafede bulunan Tuz Mağarası, kaya tuzu yataklarının işletilmesi maksadıyla açılmış olup bugün nispeten dar girişinin devamında modern karayolu tünellerini andıran birçok galeriden meydana gelmiş büyük bir mağaradır.

Yer yer tuzdan bembeyaz sarkıt ve dikitlerin bulunduğu mağarada özel sektör tarafından kaya tuzu üretimi yapılmakta, İlimizde bulunan tuz fabrikalarında işlenerek mutfak ve sofralarımızda yer almaktadır.

orayı bir tv programında izlemiştim hatta bir yarışma programıydı (orayı katılmayı bile arzu ederdim ) sorularla cevabını bulduruyorlar o yerin ve sordukları yerde seni bekliyorlardı çok güzel bir yarışmaydı
                    evet gitmeyi isterim, teşekürler

Comment

Selam
                      sebasteli, genellikle yürüyüşlere gideriz,
                      bir trekking grubumuz var. Marmara bölgesinde yürüyoruz, mağara araştırmasına hiç gitmedim. Çok mağara gezdim yurt dışında da
                      Kastamonu' ya gitme planımız (Küre dağlarına) da var bakalım, nasip ama bu defaki biraz değişik bir geziydi. Çok güzel hem çok verimli oldu.

resim var ama yükleyemedim boyutları çok büyük düzenlemeyi beceremedim

RESİM BARİ KOYSAYDIN EN AZINDAN BAKARDIK NASIL BİŞEYMİŞ eminim çok güzel yerlerdir birde üveyik abla sen senin siteye bizim köyüde koyacaktın koydunmu? bizim mütiş köyü

Comment

Selamünaleyküm hanımlar nasılsınız bayadan beri yoktum oğlum dağıtım izinine geldi bir hafta kaldı Sivasa gitti gelmesi iyide gitmesi zor geldi daha yenin yeni kendime geliyorum

Comment

hafizee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Selamünaleyküm hanımlar nasılsınız bayadan beri yoktum oğlum dağıtım izinine geldi bir hafta kaldı Sivasa gitti gelmesi iyide gitmesi zor geldi daha yenin yeni kendime geliyorum
                          Allah kavuştursun ablacığım tez zamanda döner inşallah sağlıkla sıhhatle

Comment

eeeey allah seni ne etmesin sebasteli yaaa

Comment

Ayrım yok her yerde yazabilir.

Comment

sebasteli Nickli Üyeden Alıntı
                                hafize abla sende çok bay bayan ayrımı yapıyosun allahın selamı sadece hanımlaramı zaten sen bu yazıyı yanlı bölüme yazmışsın senin bölüm burda https://gardensel.com/tr/
                                Yok asla ayırım yapmıyorum ben yalnızca merak ettim her seferinde söylüyorum yalnız erkeklere aitse girmem ayıp olur gibime geldi hiç öyle şey olurmu bizler hepimiz din kardeşiyiz öyle düşünmenize inan üzüldüm

Comment

Working...
                                X