merhabalar ankaradaki bos arsamızı bahce yapmak istedik ve yaptıkta ama yaptıktan 1 ay sonra o bölgeden imar gececeğinin söylemlerini aldık ve şöyle bir söylenti daha duyduk eger imar bahcenizden gecerse devlet agaclarınızı kaldırırsa agac basına para veriyormus böyle bişey dogrumu paradan öte biz diktiğimiz agacların sökülmesini istemeyiz ne yapılır bu durumda
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bahce den imar gecerse
Collapse
X
-
Cevap: bahce den imar gecerse
diyelimki parasını istedik yasına göre demişsiniz belli bir oranı varmı parasal deger olarakkenan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdevlet ağaların parasını yaşına göre öder. Ama isrerseniz ağaçlarınızı alabilirsiniz.
2.secenegimizde agaclarımızı alabilmek konusu devlet yermi gösteriyor yada eger olursa baska bir arsamız orayamı tasıyor konuyu biraz acıklayabilirmisiniz detay olarak
Comment
-
Cevap: bahce den imar gecerse
sorunun tecrübeyle alakası yok bu sorunun cevabını kimse bilemez sadece devletin görevli mercileri bilir yoksa bende anamdan doğdum doğalı bahçivanım ama ağaçlara para verdildiğini ilk defa duydum benim bildiğim devlet devlettir herşey devletindir artı yol geçecekse yine o yolda bizler içindir para almaya gerek yoktur
Comment

Comment