fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bahce den imar gecerse

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• bahce den imar gecerse

merhabalar ankaradaki bos arsamızı bahce yapmak istedik ve yaptıkta ama yaptıktan 1 ay sonra o bölgeden imar gececeğinin söylemlerini aldık ve şöyle bir söylenti daha duyduk eger imar bahcenizden gecerse devlet agaclarınızı kaldırırsa agac basına para veriyormus böyle bişey dogrumu paradan öte biz diktiğimiz agacların sökülmesini istemeyiz ne yapılır bu durumda
  • Fidanligi.com

Cevap: bahce den imar gecerse

devlet ağaçların parasını yaşına göre öder. Ama isrerseniz ağaçlarınızı alabilirsiniz.

Comment

kenan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      devlet ağaların parasını yaşına göre öder. Ama isrerseniz ağaçlarınızı alabilirsiniz.
      diyelimki parasını istedik yasına göre demişsiniz belli bir oranı varmı parasal deger olarak
      2.secenegimizde agaclarımızı alabilmek konusu devlet yermi gösteriyor yada eger olursa baska bir arsamız orayamı tasıyor konuyu biraz acıklayabilirmisiniz detay olarak

Comment

İmardan kasıt ne olduğunu bilmiyorum. Yol geçiyorsa parası önerilir. yer gösterilmez. başka bir yerin vasa oraya tşıyabilirsiniz.Ancak baraj yapılarında yer gösterilir.

Comment

beni yanlış anlamayın ama parasal deger olarak ne kadar mesela agac 5 yada 10 yasında olursa

Comment

agacın cinsinin önemi varmıdır ödeme yapılırsa lütfen kusura bakmayın böyle gereksiz bir konu hakkında sizleri yoruyorum ama merak ediyorum bilgi sahibi olmak istiyorum

Comment

kenan abi açıklamış işte ağaçlarınızın parasını verirler fazla kurcalama onu en yakın il veya ilçe tarım müdürlüğüne sor ama yol daha geçmeyecekse acele etme ama işin ucunda para var bence acele et

Comment

daha yeniyiz bahce işleriyle ilgili o yüzden tecrübelenelim dedim söylentiler kafamı kurcalıyorda o yüzden

Comment

sorunun tecrübeyle alakası yok bu sorunun cevabını kimse bilemez sadece devletin görevli mercileri bilir yoksa bende anamdan doğdum doğalı bahçivanım ama ağaçlara para verdildiğini ilk defa duydum benim bildiğim devlet devlettir herşey devletindir artı yol geçecekse yine o yolda bizler içindir para almaya gerek yoktur

Comment

ben sadece söylentilerin ne derece dogru yada yanlıs oldugunu ögrenmek için sormustum hem para verildiğini bilmiyormussunuz bu sayede ögrenmiş oldunuz yinede bilgi veren arkadaslara tesekkür ederim

Comment

Working...
                    X