fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YARDIM (Sera Firmaları)

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• YARDIM (Sera Firmaları)

İyigünler herkeze. Ben sera kuran firmalar hakkında yardım isteyecektim. Sera kuran firmalar hangileridir? Ne tip seralar kuruluyor? Fiyatlandırması nasıl? Birde bu firmaların wep adreslerini gönderirseniz çok sevinirim.

Cevap: YARDIM (Sera Firmaları)

SERA GROW - FİNİKE - ANTALYA 0242 891144? / TARIM - HAYVANCILIK firmaları / firma rehberi - firmasec.com

Asya Modern Sera Sistemleri
    Firmamız Mersin'de olup profosyenel şekilde sera üretimi yapmaktadır. Tüm sera ekipmanlarına kesinti

Telefon : 0 324 229 32 51

Mersin / Merkez

Ahmet Uysal Tarım
    Firmamız 2000 yılında Tarjen Tarım otomasyonları olarak kurulup kısa zamandaki başarılı projeleri so

Telefon : 0 242 344 42 88

Antalya / Merkez

İlke Sera Sistemleri
    Firmamız 1996 yılında kurulmuş olup Türkiye’nin birçok yerinde anahtar teslimi sera projelerin

Telefon : 0 242 426 28 26

Antalya / Merkez

Alkan Elektrik Otomasyon
    Alkan Elektrik Otomasyon 1994 yılından bu tarafa tarım otomasyonlarına sulama ve sulama ekipman bakı

Telefon : -

Antalya / Merkez

Timbex Trade
    Seracılıkta kullanılan her türlü malzeme, kilps, çengel + ip, hasat arabaları, hidrolik arabalar, il

Telefon : +31 620 12 73 60

Yurtdışı / Hollanda

Ümit Tarım San.Tic.Ltd.Şti.
    Sera çelik konstrüksiyon, hobi sera, tünel sera, modern sera, plastik örtülü sera, cam sera, anahtar

Telefon : 0 362 544 38 30

Samsun / Bafra

Antalya Sera Sistemleri
    Firmamız topraklı ve topraksız üretime uygun sera sistemleri kurmaktadır. %100 yerli üretim olup çok

Telefon : 0 242 339 48 30

Antalya / Merkez

ABAŞ Seracılık
    - Sera konstrüksiyonu - Isı - güneş perdesi - Havalandırma sistemleri - Güneş enerji sistemleri

Telefon : 0 228 314 0005

Bilecik / Bozüyük

Comment

Cevap: YARDIM (Sera Firmaları)

çok teşekkür ederim

Comment

Working...
      X