İyigünler herkeze. Ben sera kuran firmalar hakkında yardım isteyecektim. Sera kuran firmalar hangileridir? Ne tip seralar kuruluyor? Fiyatlandırması nasıl? Birde bu firmaların wep adreslerini gönderirseniz çok sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YARDIM (Sera Firmaları)
Collapse
X
-
Cevap: YARDIM (Sera Firmaları)
SERA GROW - FİNİKE - ANTALYA 0242 891144? / TARIM - HAYVANCILIK firmaları / firma rehberi - firmasec.com
Asya Modern Sera Sistemleri
Firmamız Mersin'de olup profosyenel şekilde sera üretimi yapmaktadır. Tüm sera ekipmanlarına kesinti
Telefon : 0 324 229 32 51
Mersin / Merkez
Ahmet Uysal Tarım
Firmamız 2000 yılında Tarjen Tarım otomasyonları olarak kurulup kısa zamandaki başarılı projeleri so
Telefon : 0 242 344 42 88
Antalya / Merkez
İlke Sera Sistemleri
Firmamız 1996 yılında kurulmuş olup Türkiye’nin birçok yerinde anahtar teslimi sera projelerin
Telefon : 0 242 426 28 26
Antalya / Merkez
Alkan Elektrik Otomasyon
Alkan Elektrik Otomasyon 1994 yılından bu tarafa tarım otomasyonlarına sulama ve sulama ekipman bakı
Telefon : -
Antalya / Merkez
Timbex Trade
Seracılıkta kullanılan her türlü malzeme, kilps, çengel + ip, hasat arabaları, hidrolik arabalar, il
Telefon : +31 620 12 73 60
Yurtdışı / Hollanda
Ümit Tarım San.Tic.Ltd.Şti.
Sera çelik konstrüksiyon, hobi sera, tünel sera, modern sera, plastik örtülü sera, cam sera, anahtar
Telefon : 0 362 544 38 30
Samsun / Bafra
Antalya Sera Sistemleri
Firmamız topraklı ve topraksız üretime uygun sera sistemleri kurmaktadır. %100 yerli üretim olup çok
Telefon : 0 242 339 48 30
Antalya / Merkez
ABAŞ Seracılık
- Sera konstrüksiyonu - Isı - güneş perdesi - Havalandırma sistemleri - Güneş enerji sistemleri
Telefon : 0 228 314 0005
Bilecik / Bozüyük

Comment