fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

hangi armut ceşidi hangi toprak ve hangi iklimde daha verimli olur?
    ekime topragı nasıl hazırlamak gerekir

Comment

tarıma yatırım yapacak firma şirket şahıs ortak arıyorum.
      280 dönüm özel suyu olan arazim var 55 dönümü bademlik 5 dönümü karışık meyvelik kalan 220 dönümü bağcılık meyvecilik sebzecilik büyükbaş ve küçük baş hayvancılık yapmaya müsait olan arazime yatırım yapmak isteyen teşviklerden ab fonlarından bölge ajansların desteklerinden proje hazırlayıp yaranlandırırım diyen veya sermaye koya bilecek ortaklar arıyorum
      E-MAİL:MUST_KAY@HOTMAİL.COM TEL:05414408151

Comment

Merhaba ben Ziraat Mühendisliğinde okuyorum erik budaması hakkında araştırma yapmam gerekiyor fakat hiçbir yerde bulamadım bu konuda geniş bir şekilde beni bilgilendirir misiniz?

Comment

Merhaba. 10 dönümlük arazime elma bahçesi kurmayı planlıyorum. (Rakım 900) MM 111 anaç üzerine Scarlet supur, tozlayıcı Olarak Fuji düşünüyorum uygunmudur. Recrübeli ve ilgili arkadaşların cevapları için şimdiden teşekkür ederim.

Comment

merhaba bahçesel forum üyeleri songünlerde aldığım duyumlar üzerine yabancı otlarla mücadelede yeni bir kimyasal keşfedilmiş otların çıkmasını üremesini engelliyormuş konu hakkında bilgisi olan varsa yardımları için şimdiden teşekürler..

Comment

Alphonse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              merhaba bahçesel forum üyeleri songünlerde aldığım duyumlar üzerine yabancı otlarla mücadelede yeni bir kimyasal keşfedilmiş otların çıkmasını üremesini engelliyormuş konu hakkında bilgisi olan varsa yardımları için şimdiden teşekürler..
              Yenisini bilmemde tohum etkili ot ilaçları piyasada zaten var.Etken maddesi TRIFLURALIN

Comment

merhaba ben aksaraydan ben 6 dekar ceviz bahçesi kurdum bilgilendirilmek istiyorum tşk

Comment

merabalar ben bişey sormak istiyordum, suyunu bırakmayan Intense adlı bir domates çeşidini serada denemek istiyoruz fikri olan varmı?ne önerirsiniz?şimdiden tşkler....

Comment

Yukardaki soru soran arkadaşlar evvelen hoş geldiniz.Her nesne ve objenin kulanma kuralı olduğu gibi siteninde kendine has soru sorma kuralları var.Lütfen sorunuzu Uzmansel bölümünde sorulacak bölümler ve linkler içinde sorunuz.Burası forumsel ve burada kişiler Linklerdeki başlıklara formda yeni konu açarak görüş,bilgi ve becerilerini site kuralları içerisinde belirtmektedirler.Yukarda 6 değişik soru ve 1 link var.Birine cevap vermemiz halinde link kapanacak,yani birinin sorusu cevaplanacak,diğerlerininki belki cevaplanamıyacaktır.Sağlıklı ve rahat paylaşımlar dileğiyle,Esen kalınız.

Comment

merhabalar siteye yeni üye oldum hepinizi sevgi ve saygıyla selemlıyorum arkadaşlar benim diyarbakırın çermik ilçesinde 40 dönüm güneye bakan bir arazim var rakım 700 arazide su yok ama önünden çay geçiyor iklim yukarı fırat havzası iklimidir sadece ocak ayında soğuk olr kendim izmirde oturuyorum burayı meyve bahçesi veya hızlı gelişen getirisi iyi olan herhengi bir ağaç çeşidi dikmek istiyorum bu konuda bana önerileriniz nedir teşekkür edeim

Comment

Merhaba arkadaşlar,
                        Ben sitenize yeni katıldım. Hepinizin değerli fikir ve önerilerine ihtiyacım var ve şimdiden hepinize teşekkür ederim.
                        İzin verirseniz yardıma ihtiyaç duyduğum konuyu paylaşmak isterim.
                        İki dönüm civarında fidanlık ve sebze bahçesi olarak kullandığımız bir alanda değerlendirmek üzere çapalama makinası almaya karar verdim ancak marka seçiminde takıldım. Yağmur ve Flash markalarını öncelikle düşünüyorum ancak bunlar arasında da motor seçenekleri kafamı karıştırdı.
                        Bu markaların kullandığı Köhler, Honda ve Yanmar markalı motorların birbirlerine avantaj ve dezavantajlarının neler olduğu, servis ve yedek parça kolaylığı yada alternatif marka ve model önerileriniz hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu arada bu amaçla ayırdığım bütçemin de 2,000,00 TL. civarında olduğunun bilinmesi önerilerinizde yardımcı olur sanırım.

Comment

• Çok güzel olmuş elinize sağlık. Bu konuda cevap sayısı 0 gözükmesine rağmen ekilde 2007 - 2008 de yazılmış yazılar gözüküyor. Gözükmese daha iyi olur. Saygılarımla,

Comment

• merhabalar ben bu foruma dün üye oldum bahçeli deniz kenarında bir ev aldım nisan ayından ekim ayına kadar oturuyorum kendime göre ekip biçtim ama gördüm ki bu hobi bile olsa profesyonel davranmak gerekiyor. önce sorunlarımdan bahsedeyim bahçe batı doğu ve kzey cepheli batı yöne ektiğim herşey rüzgardan dolayı yaşamıyor duvar boyunu aşan dut ağacı var nisandan byana 3 kez yandı tekrar yenilemeye çalışıyor acaba bu ğacı nası kurtarabilirim aşılı urum dtu tabii iflah olmadığı için meyve de veremedi ayrıca doğu tarafa ektiğim bazı fideler daha sağlıklı görünüyoır ama doğıu kızmındaki alan ksıttlı benim şimdi sormak istediğim hangi tür bitkilerle bahçenin rüzgarını kesmek mümkün olur teşekkür ederim

Comment

• Click image for larger version

Name:	2012-06-11 domates.jpg
Views:	1
Size:	670.6 KB (Kilobyte)
ID:	77238
                              Click image for larger version

Name:	2012-06-11 domates (1).jpg
Size:	771.5 KB (Kilobyte)
ID:	77239Click image for larger version

Name:	domates (4).jpg
Size:	910.9 KB (Kilobyte)
ID:	77240

iyi güler
                              şehir içinde bir bahçemiz var 3 4 yıldır domates biber salatalık gibi sebze yetiştirmeye çalışıyoruz fotoğraf dada görüldüğü gibi önce domatesler bu şekilde olup sonra kuruyor bu konuda yardımcı olur musunuz.
                              Last edited by bayim64; 11.06.12, 12:11.

Comment

• Sayın selami saraç bey gösterdiğiniz ilgiye çok teşekküe ederim.selamlar

Comment

Working...
                                X