fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

ÇİLEK YETİŞTİRİCİLİĞİNDEN BİLGİSİ OLAN ,,,,,,tüm bahçesel üyelerine merhaba benim 3 dekar sulama imkanı olan bir bahçem var yedi veren çileği ekmeyi düşünüyorum ne zaman eksem daha iyi ürün alabilirim artı benim düşüncem alçak tünel yapıp ürünü daha erken alabilmek bana bir fikir verirmisiniz tüm ziraat mühendislerinde ve bu işi yapmış olan olanlardan bilgi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim bu sitenin kurucularına da teşekkür ediyorum bilgi paylaşımını yaptıkları için başarılarının devamını diliyorum MARMARA BÖLGESİ YALOVADA OTURUYORUM ...

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      acayip bi soru olmuş isteğin yardım almakmı tarlana ortaklık karşılığında bakacak birini bulmakmı
      Bahçemi satacak değilim.Bahsettiğim konularda yardım istedim.Ortak olmak istiyorsanız buyurun.Selamlar.

Comment

SAVRANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bahçemi satacak değilim.Bahsettiğim konularda yardım istedim.Ortak olmak istiyorsanız buyurun.Selamlar.
        yardım istediğin konuyu tek olarak ve ayrıntılı yazman lazımki herkez o yardıma ihtiyacın olan konuyu anlasın yardım etsin ama sen her konuda yardım beklersen bizim buraya 360 sayfalık bahçe bilgileri kitabını 4 ciltlik meyve bakım kitaplarını ve 3 ansiklobedilik peyzaj konularının hepsini yazmamız gerekir ama buda imkansız sen sorunu sor bilenler cevaplasın eyer gerçekten gerekli bi soru olursa ve ziraat mühendisleri içinde basittir ama senin bilmediğin bi konudur bu konuda seni aydınlatırlar ama sen kalkarda fidan yetiştiriciliği yapacağım bilgisi olan bana yardım etsin dersen olmaz veya cevizleri soğuk öldürüyo ne yapmam gerek dersende olmaz sen kalkarda chandler diye bir ceiz varmış onu bilen veya yetiştiren varmı dersende olmaz basit sormalısın bilmem anladımı

Comment

iy akşamlar .ismim akif.sitenize yeni üye oldum.kaysı çeşitlerinden arora.roksana .ığdırlı.çağatay.cinsleri hakkında bilgi almak istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim. SAYGILAR.....

Comment

SelamSonbaharda 50 adet kadar ceviz fidanı diktim.Fidanları aldığım kişi üç yıl budamanın gerekmediğini söylemişti.Ancak internet ve toprak TV de izlediğim ve anladığım kadarıyla birinci yıldan itibaren budama işlemlerinin başlanması gerektiği şeklinde.Sizin bu konudaki görüşünüz nedir acaba, şimdiden teşekkürler.

Comment

ilk seneden itibaren buduyorsun ama bu budama elma budar gibi deyil şekil budaması sonra 3 yıl sonrada verim budaması şekil budaması basit sadece 5 ana dal sürgün koyuyosun ağaçta bunlar sonraki yıllarda ağaçların taçlarını oluşturacaklar ama bir bilene sor ve konuyu kendin aç aslında sorunun cevabı forumda vardır

Comment

merhabalar.Benimde 3 yıllık küçük bir bodur elma ve armut bahçem var( 1 Dönüm).Bahçemde 4 çeşit armut var.Diğerlerinde olmuyor 1 çeşidinde yaz boyunca 1 veya 2 defa yapraklarında kahverengi şeklinde kuruma oluyor ve daha sonra uçlarından tekrar yeşeriyor ve zamansız çiçek açıyor.geçen yıl 3 tane armutun gövdesine geçerek kurumasına neden oldu.(ağacın gövdesi simsiyah oluyor). Bu hastalığın adı nedir ve nasıl mücadele edeceğim.

Comment

benim bilgisayar bilgim çok az RAPOR ET yazılı yer var ne yapmam gerektigini bilmiyorum yardımcı olursanız sevınirim selamlar

Comment

metinuğur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    benim bilgisayar bilgim çok az RAPOR ET yazılı yer var ne yapmam gerektigini bilmiyorum yardımcı olursanız sevınirim selamlar
                    küfür edersen ispiyoncular şikayet ederler site sayibide üyeliğini siler

Comment

selamlar bu forumda yeniyim. Benim evi bahçesine sera kurdum içinde domates,biber ve hıyar yetiştirecem.Şu anda evin içinde sebze tohumlarını alıp küçük kutucuklarda fide yetiştirmeye başladım.Fideler filizlenmeye başladı.Benim sorunum şu bu filizlere kaç günde bir sulama yapmalıyım. Bilgi verenlere şimdiden teşekkürler..

Comment

TOPRAK KURUMASIN. HAFİF NEMLİ OLACAK ŞEKİLDE SULAMA YAPINIZ.

Comment

teşekkürler.Kolay gelsin..zafer53

Comment

merhaba.organik tarımda ekim nöbeti ile ilgili sunum hazaırlıyorum.ama yeterli bilgi bulamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Comment

size açtıgınız başlıkta kaynak yazmıştım orya bakınız.

Comment

merhabalar..Benim sorum şu dort gün önce tohumla evin içinde kasalarda hıyar fidesini deneme amaçlı yetiştirdim.toprağını belirtilen şartlarda hazırladım. Bu gün itibarıyle beyez renkte ince filizler çikmağa başladı bu görünüm normalmı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler. zafer53..

Comment

Working...
                                X