fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil Kambu Çayı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: Acil Kambu Çayı

KAMBU CAYİNI BENDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ ..!

SİTEYİ TAKİP EDEMİYORUM EĞER KAMBU ÇAYI İSTİYORSANIZ EN AZ 1 HAFTA ÖNCEDEN SİPARİŞ VERİRSENİZ SİZİ SIRAYA KOYABİLİRİM..

MAİL : [email protected]

CEP : 05549995601

Comment

KAMBU CAYİNI BENDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ ..!

SİTEYİ TAKİP EDEMİYORUM EĞER KAMBU ÇAYI İSTİYORSANIZ EN AZ 1 HAFTA ÖNCEDEN SİPARİŞ VERİRSENİZ SİZİ SIRAYA KOYABİLİRİM..

MAİL : [email protected]

CEP : 05549995601

Comment

ALLAHRIZASI İÇİN ARANIYOR KAMBUCA MANTARI .

Comment

ramiz10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ALLAHRIZASI İÇİN ARANIYOR KAMBUCA MANTARI .
          Numaram 05076874291 yardımcı oLabilirim..

Comment

ÜCRETSİZ KOMBU ÇAYI KÜLTÜRÜ
            arkadaşlar,
            ben bitkisel ilaç işiyle amatör olarak ilgilenen bir herbalistim.kesinlikle bu tür meselelerin paraya tevil edilmesini hiç tasvip etmiyorum.elimde kombuçayı kültürü vardı ancak bitti.yakın zamanda yeni ve taze kültür elde edeceğim.(1 aya kadar).eğer isteyen olursa ÜCRETSİZ bir şekilde gönderebilirim.Siz sadece kargo bedelini teslimatta ödeyin yeter.Ha, bir de Allah razı olsun deyin bana yazarsanız küçük miktarlarda da olsa size kargoyla göndermeye çalışırım.(küçük miktarlar da size yetecektir ve her seferinde daha çok kombu çayı kültürü elde edeceksiniz).email atmanız yeterlidir,sadece konu kısmına kombu çayı yazarsanız sevinirim,çünkü bazen görmüyorum yahut spam sanıyorum.teşekkürler.
            emailim: [email protected]

Comment

• Kombu Çayı mantarını temin etmek isteyenler bana bu numaradan ulaşabilirsiniz ; Gsm : 05549995601 & 05070799640 Sağlıkla Kalın .

Comment

Working...
              X