fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil Kambu Çayı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Acil Kambu Çayı

kambu cayını nerden bulabılırım yardımcı olursanız sevınırım..

Comment

Hasan Ali bey'den temin edebilirsiniz, bende kendisinden temin etmiştim. Tlf. site içinde önceki yazışmalardan bulabilirsiniz, siz daha kolay temin edersiniz, çünkü kendisi İstandul'da.

Comment

merhaba sevillaa nasıl yapabildinizmi kombu çayınızı kullanıyormusunuz faydasını görüyormusunuz

Comment

merhaba kombu çayı kullananlar faydasını gören varmı
          duygularınızı lütfen paylaşın

Comment

Mantarım büyüdü, yeni terkibe geçtim. Yaklaşık bir aydır düzenli kullanıyorum, şimdilik etkisi sadece bağışıklık sistemimde oldu. Vitamin ve mineral takviyesi almadığım halde, enerjimde ve sağlığımda düşüş yok. Cildimde etkilerini henüz gözlemleyemedim. Bir tanışda kısmi felç durumu var, acaba iyi gelir mi, dersiniz.

Comment

hücre yenilemesi yaptığı için kullanmasında yarar var diye düşünüyorum

Comment

kullanmaya devam edin tanışınızın kullanmasında bir sakınca yok kullanabilir kullandığınız zaman daha iyi anlaşılır

Comment

1981 yınında ilk içme sebebim sağ ayağımın felçli olması idi o yıllarda anneme birisi şöyle bir olay ile ilgili kombu çayı vermişti ben 8 aylık iken ateşle başlayan çocuk felcine yakalanmışım gel doktor git hoca biri der şunu yap biri der bunu uygula rahmetli anneciğim benim yürümem için yapmadığı şeyler kalmamıştı birgün anneme şimdi hatırlamıyorum köyün birinde felçli bir kız çocuğu varmış yürüyemiyormu allaha hergün dua edermiş yürüyebilmesi için birgün duası kabul olmuş rüyasında küçük kıza seni yürütecek olan şey falan yerde falan taşın altında onun suyunu içecek sin ve de yürüyeceksin denmiş sabah olunca gördüğü rüyyayı ailesine anlatmış bana bir hoca çağırın hoca abdestini alsın falan yerde falan taşın altındaki ilaç beni yürütecek ailesi şaşkın küçük kızın dediğini yapmışlar içirmeye başlamışlar kombu çayını vede yürümüş bunu felçlilere verin demiş küçük kız bu sayede annemin eline geçmiş annemde bana bu kombu çayının suyunu düzenli bir şekilde bana 3 yada 4 ay orasını harırlıyamıyorum orasını birzamanda ben de yardımcı materyaller olmadan yürümeye başladım yürüdükten sonra 5,6 sene gibi bir ara verdim taaki TV de kanser hastası bir beyin kanserden bu kombu çayı sayesinde hayata döndüm TÜRKİYE bu kombu çayını tanısın diyene kadar kullanmadım o zaman zarfında bazı sağlık olayları yaşıyordum şimdi böyle bir problemlerim yok birde ben ailecek 20 yıldan fazladır kullanırız kombu çayını kesinlikle her evde olması gerektiğini düşünüyorum yan etkisi yok şimdiye kadar ne karşılaştım nede duydum herkes kullanabilir o yüzden sevgili SEVİLLAA kullansın yararını görür zararını görmez tanışınız. Merak eden temin etmek isteyen soru sormak isteyen 05335693141 0216 3325173 den hasan ali zurnacı bana ulaşabilirler herkese sağlıklı günler dilerim :not son zaman larda bazı doktorlar kullanmaya başladı bu sevindirici bir durum

Comment

ANKARADA OTURUYORUM BU KAMBU ÇAYINI NEREDE BULABİLİRİM

Comment

benimle bağlantıya geçerseniz yardımcı olurum GÜLSEREN hanım 05335693141 hasan ali

Comment

kambu çayına nasıl ulaşabilirim yarıdımcı olursanız sevinirim acilen bekliyoru...

Comment

Selahattin YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Fatoş hanım mantar için özelinize mesaj bırakıyorum.
                          selahattin bey size bir mail attım cevaplarsanız sevinirim . İyi günler

Comment

s.a kardeşler bu çaydan ben de kullanmıştım fayda gördümmü bilemiyorum ancak çok hoş bir içimi varben alkol ihtimaline karşı içine bir nebze tuz katarak kullanmıştım ne derece isabetli davrandım bilemiyorum şimdi ise bu mantardan tekrar kullanmak istiyorum nasıl temin edebilirim yardımcı olursanız size müteşekir kalırım şimdiden teşekkürler bana böyle bir haberleşme imkanı verdiğiniz için..

Comment

selam selahattin bey çay hala olamadımı haftalar geçtı ben hafta sonu samsuna gidiyorum elim boş gıtmek beni üzüyor her halde elimi boş bırakmazsınız selamlar

Comment

Maalesef yeniden üretmekte zorlanıyorum bende bekliyorum olsun diye.

Bu arada ben kombu çayındaki alkol oranını resmi testlerle ölçtürdüm çayın oluşum aşamasında 5. günde (sirke kokusunu almıştı) yaptırdığım analizde TSE standartlarına göre alkol yok denecek kadar az çıktı yani normalde meyvelerde bulunan alkolden bile daha az hatta yok düzeylerde alkol bulunmaktadır. Kısaca kombu çayı kesinlikle alkollü bir içecek değildir.

Comment

Working...
                                X