Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil Kambu Çayý

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Acil Kambu Çayý

]KOMBU ÇAYI (KOMBUCHA) Binlerce yýldýr Asya ülkelerinde, Rusya ve tüm Avrupa'da kulanýlan popüler bir içecektir. Vücudunuzun savunma mekanizmasýný güçlendirerek, tüm vücudunuzu zindeleþtirir ve ona enerji kazandýrýr. SAÐLADIKLARIYLA Gençlik, enerji, yaþama gücü, canlýlýk, dirilik, dayanma gücü ve uzun yaþam. Vücudun pH dengesini oluþturan, vücudun doðal bir savunma meydana getirmesini saðlayan ve toksinleri kolaylýkla yok eden kadim bir iksir.LEZZETLÝ BU ÝÇECEK Enzimler, Amino Asitler, B1, B2,B3,B6,B12, C vitaminleri, laktik asit (karaciðer tarafýndan zehirli maddeleri vücuttan tasfiye etmek için üretilen madde) açýsýndan çok zengindir. Evlerinizde bulabileceðiniz basit malzemelerle, küçük bir biyokimya labaratuvarý yaratabilirsiniz. Saðlýk verici ömrü uzatýcý ve ayný zamanda bugünün modern týp teknolojisiyle yaratýlmýþ formüllerle rekabet edebilecek güçte bir toniktir. SAÐLIÐINIZI KORUR... Ve bunu kapsamýndaki Antibakteriyel, Antiviral, Antifungal ve Antibiyotikler yardýmý ile gerçekleþtirir.

Comment

mantarý nerden bulabiliriz ?

Comment

mantarýný istiyorsanýz özel mesajýnýza telefonun u verebilirim

Comment

evet telefonu alabilirim. teþekkür ederim

Comment

Telefonunu özel mesaj bölümünüze attým artýk siz ilðilenirsiniz.Hayýrlý þifalar

Comment

sayýn selahattin bey nediyorsunuz anlayamadým bu bir alkoldür dinen caiz degildir ya da hiçbir iþe yaramamaktadýr diyorsunuz lütfen acýklarmýsýnýz. lütfen ben 28 yýl önce kombu çayý ilen tanýþtým yürüyemiyordum yardýmcý materyallarlan yürüyordum benim yürümemi saðladý.daha sonraki yýllarda bakýn bizzat kullanarak kullandýrarak tedavi görmüþ olduðum ve olanlarý söylüyeyim romatizmadan kurtuldum 91 yaþýnda babamýn þekeri tansiyonu vardý gözünde kataraktý vardý kombu çayýný içmeye baþladýktan sonra en son ölçüm þeker 116 ve tansiyonu 13/7 kýzým çok zayýf idi ve kekeliyordu kekemelesi yok oldu.eþimin ses telleri kýsýldý 2 kutu antibiyotik kullandý bu doktor kontrolünde oluyor iç hastalýk doktoru reflü diyor ilaç veriyor geç miyor kbb doktoruna gidiyoruz biri ses tellerinde kýsmi felç olmuþ diyor iki hafta sonra randevüye tekrar ðidiyoruz hayýr sestellerinde birþey yok musiki cemiyetinden ses için eðitim almasý gerekir diyor o an karar verdim eþime kombu çayý içirmeye 5 gün içersinde sestelleri tamamen iyileþti ve midesi rahatsýzdý onunda iyileþtiðini gördük hemoroiti olan bir kiþiye vermiþ idim 2 kez ameliyat olduðunu 3.de tekrar çýktýðýný söyledi kombu çayýný içmeye baþladýktan sonra yok olduðunu söyedi 19 yaþýnda delikanlý ince baðýrsak kanseri vardý aðrýdan duramadýðýný ve kuru bakliyat yiyemediðini söylüyor,du kombu çayý içmeye baþladýktan sonra birdaha bu hastalýktan kurtulduðunu söylüyordu ve kombu çayý verdiðim bir bayan iltihaplaý romatizmasý vardý ve kombu çayý arýyordu ve kulanmaya baþladýktan sonra bizat kendisi sölüyor doktorlar dahi þaþrýmýþ bizim verdiðimiz ilaçlar tedavi edici deðil sadece senin rahatlaman için oysa kadýn tedavi olduðunu doktorlardan duyuyor rize bölgesinde gýrtlak kanseri olan 78 yaþýnda hastanede yatar iken kombu çayýný enjöktere çekip yemek yedirmek için gýrtlaktan açýlan delikten kombu çayýný düzenli bir þekilde vücuda verilip kanserin yenildiðini bizat biliyorum yine öðretmen arkadaþýmýn annesinin aðýr kanser hastasý ve kanamasýnýn ve yemek yiyemediðini adeta son günlerini yaþýyordu kemotarapi görür iken kombu çayý içirmeye baþladýlar 1 hafta sonra ayaða kalktýðýný gözlerim ilen gördüm ve daha 10larcasýný yaza bilirim bu yazdýklarým benim yaþadýklarým hangi alkolden bahsediyorsunuz.tedavi ediyor kombu çay göz muayenesi vardý ücretsiz eþimilen berabar bi kontrolden geçelim bakalým dedik doktor þaþýrdý gözün arkasýndaki dokunun dahi ter temiz diyordu.

Comment

Yazdýklarýmdan nasýl bir yorum çýkardýnýz bilmiyorum ancak bu baþlýkta kambu çayý hakkýndaki bilgilerin çoðunun tarafýmdan ne kadar bilgi bulunduysa alýntýlandýðýný anlamanýzý saðlamak isterim. Kullanmadým, kullanmayý düþündüðüm bir ürün. Sizler bu ürünün olumlu ve olumsuz yanlarýný ortaya koyun ki nasýl bir ürün olduðu sorgulansýn ve arayanlar burada bulsun bu bana yeter. Benim adým Hýdýr diyeceðim budur .

Comment

1.bölümde yazdýklarýnýzdan içinde %1 alkol var haramdýr içilirmi gibi algýladým yada bu içecek bir iþe yaramaz gereksizdir gibi algýladým birde diðer arkadaþ týp doktorlarý niye önermiyor ben demiyorumki týbbý býrakýn kombu çayý bütün hastalýklarý tedavi ediyor alternatif týptan bahsediyorum.kendi yaþantýmdan bahsediyorum.ben ve ailem gerçeði var ortada.düzenli kullanan insanlardan aldýðým olumlu görüþler var ortada

Comment

Algýlamalarýnýzla alýntýladýklarým karýþmýþ sevgili ulu çýnar. Yazýlarýn altýnda alýntýladýðým linkler mevcuttur. Fikirler, görüþler, yazýlar, bilgiler alýntýladýðým kaynaklara aittir...

Comment

izmirde bende kambu çayýný arýyorum daha önce kullandým ama þimdi bulmakta zorluk çekiyorum mantarýný nasýL bulabileceðim hakkýnda bilqi verirseniz çok sevinirim bekliyorum

Comment

Fatoþ haným mantar için özelinize mesaj býrakýyorum.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          satan yer varmý bunu hazýr olarak.
                          bende kambu çayý var dilerseniz yardýmcý olabilirim tel:05375051288 msn:[email protected]

Comment

sehtur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ben de kombucha çayý arýyorum. yardýmcý olabilecek biri varsa sevinirim. teþekkür ederim
                            ben yardýmcý olurum tel:05375051288 msn:[email protected]

Comment

TABÝATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              selahattin Bey:Bu kadar deðerli bir çay neden piyasada rahatlýkla satýlmaz ve Týb adamlarý ve bu iþi bilenler tarafýndan açýklanmaz anlamýþ deðilim.Yukarýda anlatýldýðýna göre doðruysa adeta Lokman Hekim;þaþmamak elde deðil.Sn Ubeyde gönderdiðiniz ve ismini verdiðiniz hazýr satanlarýn adresini lütfen banada iletirmisiniz.
                              bende var dilerseniz yardýmcý olayým tel:05375051288 msn:[email protected]

Comment

20 yýllýk tecrübe ile kombu çayý hakkýnda herþeyi sorabilir bilgi alabilir kombu çayý temin edebilirsiniz 20 yýl diyorum çünkü 20 yýldýr evimde baþ ucu içeceðimiz ailem ilen beraber kullanýyoruz herkesin hastalýk olsun olmasýn evinde bulunmasý gerektiðine inanýyorum merak ve bilgi için hasan ali 05335693141

Comment

Working...
                                X