fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil Kambu Çayı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Acil Kambu Çayı

]KOMBU ÇAYI (KOMBUCHA) Binlerce yıldır Asya ülkelerinde, Rusya ve tüm Avrupa'da kulanılan popüler bir içecektir. Vücudunuzun savunma mekanizmasını güçlendirerek, tüm vücudunuzu zindeleştirir ve ona enerji kazandırır. SAĞLADIKLARIYLA Gençlik, enerji, yaşama gücü, canlılık, dirilik, dayanma gücü ve uzun yaşam. Vücudun pH dengesini oluşturan, vücudun doğal bir savunma meydana getirmesini sağlayan ve toksinleri kolaylıkla yok eden kadim bir iksir.LEZZETLİ BU İÇECEK Enzimler, Amino Asitler, B1, B2,B3,B6,B12, C vitaminleri, laktik asit (karaciğer tarafından zehirli maddeleri vücuttan tasfiye etmek için üretilen madde) açısından çok zengindir. Evlerinizde bulabileceğiniz basit malzemelerle, küçük bir biyokimya labaratuvarı yaratabilirsiniz. Sağlık verici ömrü uzatıcı ve aynı zamanda bugünün modern tıp teknolojisiyle yaratılmış formüllerle rekabet edebilecek güçte bir toniktir. SAĞLIĞINIZI KORUR... Ve bunu kapsamındaki Antibakteriyel, Antiviral, Antifungal ve Antibiyotikler yardımı ile gerçekleştirir.

Comment

mantarı nerden bulabiliriz ?

Comment

mantarını istiyorsanız özel mesajınıza telefonun u verebilirim

Comment

evet telefonu alabilirim. teşekkür ederim

Comment

Telefonunu özel mesaj bölümünüze attım artık siz ilğilenirsiniz.Hayırlı şifalar

Comment

sayın selahattin bey nediyorsunuz anlayamadım bu bir alkoldür dinen caiz degildir ya da hiçbir işe yaramamaktadır diyorsunuz lütfen acıklarmısınız. lütfen ben 28 yıl önce kombu çayı ilen tanıştım yürüyemiyordum yardımcı materyallarlan yürüyordum benim yürümemi sağladı.daha sonraki yıllarda bakın bizzat kullanarak kullandırarak tedavi görmüş olduğum ve olanları söylüyeyim romatizmadan kurtuldum 91 yaşında babamın şekeri tansiyonu vardı gözünde kataraktı vardı kombu çayını içmeye başladıktan sonra en son ölçüm şeker 116 ve tansiyonu 13/7 kızım çok zayıf idi ve kekeliyordu kekemelesi yok oldu.eşimin ses telleri kısıldı 2 kutu antibiyotik kullandı bu doktor kontrolünde oluyor iç hastalık doktoru reflü diyor ilaç veriyor geç miyor kbb doktoruna gidiyoruz biri ses tellerinde kısmi felç olmuş diyor iki hafta sonra randevüye tekrar ğidiyoruz hayır sestellerinde birşey yok musiki cemiyetinden ses için eğitim alması gerekir diyor o an karar verdim eşime kombu çayı içirmeye 5 gün içersinde sestelleri tamamen iyileşti ve midesi rahatsızdı onunda iyileştiğini gördük hemoroiti olan bir kişiye vermiş idim 2 kez ameliyat olduğunu 3.de tekrar çıktığını söyledi kombu çayını içmeye başladıktan sonra yok olduğunu söyedi 19 yaşında delikanlı ince bağırsak kanseri vardı ağrıdan duramadığını ve kuru bakliyat yiyemediğini söylüyor,du kombu çayı içmeye başladıktan sonra birdaha bu hastalıktan kurtulduğunu söylüyordu ve kombu çayı verdiğim bir bayan iltihaplaı romatizması vardı ve kombu çayı arıyordu ve kulanmaya başladıktan sonra bizat kendisi sölüyor doktorlar dahi şaşrımış bizim verdiğimiz ilaçlar tedavi edici değil sadece senin rahatlaman için oysa kadın tedavi olduğunu doktorlardan duyuyor rize bölgesinde gırtlak kanseri olan 78 yaşında hastanede yatar iken kombu çayını enjöktere çekip yemek yedirmek için gırtlaktan açılan delikten kombu çayını düzenli bir şekilde vücuda verilip kanserin yenildiğini bizat biliyorum yine öğretmen arkadaşımın annesinin ağır kanser hastası ve kanamasının ve yemek yiyemediğini adeta son günlerini yaşıyordu kemotarapi görür iken kombu çayı içirmeye başladılar 1 hafta sonra ayağa kalktığını gözlerim ilen gördüm ve daha 10larcasını yaza bilirim bu yazdıklarım benim yaşadıklarım hangi alkolden bahsediyorsunuz.tedavi ediyor kombu çay göz muayenesi vardı ücretsiz eşimilen berabar bi kontrolden geçelim bakalım dedik doktor şaşırdı gözün arkasındaki dokunun dahi ter temiz diyordu.

Comment

Yazdıklarımdan nasıl bir yorum çıkardınız bilmiyorum ancak bu başlıkta kambu çayı hakkındaki bilgilerin çoğunun tarafımdan ne kadar bilgi bulunduysa alıntılandığını anlamanızı sağlamak isterim. Kullanmadım, kullanmayı düşündüğüm bir ürün. Sizler bu ürünün olumlu ve olumsuz yanlarını ortaya koyun ki nasıl bir ürün olduğu sorgulansın ve arayanlar burada bulsun bu bana yeter. Benim adım Hıdır diyeceğim budur .

Comment

1.bölümde yazdıklarınızdan içinde %1 alkol var haramdır içilirmi gibi algıladım yada bu içecek bir işe yaramaz gereksizdir gibi algıladım birde diğer arkadaş tıp doktorları niye önermiyor ben demiyorumki tıbbı bırakın kombu çayı bütün hastalıkları tedavi ediyor alternatif tıptan bahsediyorum.kendi yaşantımdan bahsediyorum.ben ve ailem gerçeği var ortada.düzenli kullanan insanlardan aldığım olumlu görüşler var ortada

Comment

Algılamalarınızla alıntıladıklarım karışmış sevgili ulu çınar. Yazıların altında alıntıladığım linkler mevcuttur. Fikirler, görüşler, yazılar, bilgiler alıntıladığım kaynaklara aittir...

Comment

izmirde bende kambu çayını arıyorum daha önce kullandım ama şimdi bulmakta zorluk çekiyorum mantarını nasıL bulabileceğim hakkında bilqi verirseniz çok sevinirim bekliyorum

Comment

Fatoş hanım mantar için özelinize mesaj bırakıyorum.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          satan yer varmı bunu hazır olarak.
                          bende kambu çayı var dilerseniz yardımcı olabilirim tel:05375051288 msn:[email protected]

Comment

sehtur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ben de kombucha çayı arıyorum. yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim. teşekkür ederim
                            ben yardımcı olurum tel:05375051288 msn:[email protected]

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              selahattin Bey:Bu kadar değerli bir çay neden piyasada rahatlıkla satılmaz ve Tıb adamları ve bu işi bilenler tarafından açıklanmaz anlamış değilim.Yukarıda anlatıldığına göre doğruysa adeta Lokman Hekim;şaşmamak elde değil.Sn Ubeyde gönderdiğiniz ve ismini verdiğiniz hazır satanların adresini lütfen banada iletirmisiniz.
                              bende var dilerseniz yardımcı olayım tel:05375051288 msn:[email protected]

Comment

20 yıllık tecrübe ile kombu çayı hakkında herşeyi sorabilir bilgi alabilir kombu çayı temin edebilirsiniz 20 yıl diyorum çünkü 20 yıldır evimde baş ucu içeceğimiz ailem ilen beraber kullanıyoruz herkesin hastalık olsun olmasın evinde bulunması gerektiğine inanıyorum merak ve bilgi için hasan ali 05335693141

Comment

Working...
                                X