fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turk Peyzajcılarına Dusen Gorev

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Turk Peyzajcılarına Dusen Gorev

İbrahim Bey, Bir çalışma muhakkak yapılacak. Ancak biraz bunun buradan tartışılması gerekir. Artı ve eksiler görülsün. Farklı görüşler ortaya çıksın. Belki kurumdan bir yetkili burada aramıza katılır ve soruları cevaplar, bize yol gösterir. Burası herkese açık bir forum. Muhakkak bizi izleyen uzmanlar vardır. Katılım biraz gecikebilir sadece.

Comment

buna kesinlikle katildigimi soylemek isterim ancak insanlarin bu kadar geride durmak istesini anlayamam bu bir gercekliktir nihayetinde yanlis yada dogru birseyleri yazmaya insanlar atilmalidir ki dogrularimizi ve yanlismalarimiz bulalim arkadaslarimizdan birisi cok guzel bir oneri getirmistir sadece bitkilerlen sinirli kalmamak dogrudur ben gercekten dusunmemistim bunu dusunursek katilimin ne kadar zenginlestirici oldugunuda goruruz ancak zaman lazimdir gercek olsa bile insanlarin bir seyler yazmasi dogru olacaktir cunku buna katilmak isteyen arkadaslar katilimsiz bir gorus oldugunugorerek yazmak istedikleri olsada geri duracaktir diye dusunuyorum
      sevgi ve saygilarimla

Comment

Ben de bitkilerle ilgilenen bir öğrenci olarak bitki isimlerinin yabancı dil olmasına karşıyım.. Latince isimlerde sorun yaşamasak da araştırma yaptığımız bir çok kaynakta bitki isimlerini bulamamak bizim hem eğitimimizi hem de iş hayatımızı etkiliyor.. Bu fikir için İbrahim Bey'e teşekkür ediyorum..

Comment

degerli felicez tesekkurler ama bunu her meslekte dusunsenize benimkisi baslangic ilaclarin uzerinde anlamadigiz yazilar hastaliklar oyle bu teklif tutarsa bunu baslatan biz toprak asiklari dogaylan evli olanlar baslatacak bir tohumda fidani fidanda agaci ve ormani goren ve cocuklarina o guzel harikayi yaratan bizler olacagiz hep birlikte el ele samimi ayirim yapmadan kardesce

Comment

Working...
          X