fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yorumsuz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: yorumsuz

lütfen alakasız ve ilgisiz yazıları forumda yayınlamayalım sayın yönetici silme hakkınızı NEDENNNN kullanmıyorsunuz ????

Comment

görüş ve düşüncelere saygılı bir insanım.ancak bu düşünce ve görüşlerin kişi haklarına zarar vermemesi,kişive kurumları vfe site yi kanun ve yasalar önünde zor duruma düşürmemesini,yazılan yorumlaras dikkat edilmesi, gerektiği kanaatindeyim;ayrıca bu tür yazıların ve yorumlar için sitede ayrı köşe açılması gerekir düşüncesindeyim.Tabi benimki bir öneri,site yöneticilerine kalmış bir konuTüm yorumların kişileri bağlıyacağı zaten sitede belirtilmiştr.Her işin ilme,akla ve mantığa uygun olması gerekir diyorum vede acizane görüşüm bİbrahim bey kardeşim bizi birazda bah-bahce işinde bilgilendiriniz.Sizin yurt dışında çalıştığınızı yanlış değilse öğrendim.orada bağcılık,meyvecilk nasıl? bizde olmayan yenilikler neler,mesela ben üzüm bağına meraklıyım.oralardan kaliteli üzüm çeşitleri veüretme yöntemleri nasıl alınır.keza saf karniol ana arı burada bulamadım nasıl alınabilir veya karanfil,gül gibi güzel bitkiler in durumu nasıl,mesela yurt dışında çalışan bir dostum.ispanyadan marul tohumu getirdi salatası harika görüşmek üzere diyorum baki selamlar

Comment

Degerli site uyeleri egerki yazilarimdan bazilari ilginizi cekmiyorsa okumak gibi bir zorunlulugunuz yok ilginizi ceken yazilari okuyunuz bu sitenin bir ozgurlugudur site kimseye demiyorki su adaminda yazisini okumak zorundasiniz.Aksi taktirde eger herkezin yazilarini okursak ve isimize gelmiyor diye yada kabullenmiyoruz diye karsi cikarsak cok renklilikten nasil bahsedebiliriz mesela ben nur yolcusunun 'takvimde bugunu okumuyorum tabiki bu onlar yanlis seyler yaziyor anlamina gelmez onlarin yazilarini buyuk bir zevk ilen okuyan bir cok arkadasimiz vardir ne diyeyim simdi bende ne isi var dinin takvimin sitedemi diyeyim insanlar herzaman ayni yemegi sunamayiz eger sunarsak insanlara hastalik bulasir yada sikilir ve giderler beni ihrac etmek isteyen arkadaslar buyurun edin benim icin inanki sorun olmaz yada site yonetimi sunu yapsin ibrahim simsekin actigi forumlar denetimden gectikten sonra yayinlansin yani eger gazete yada ona benzer sizlere sacma gelen yazilarima izin vermesin bu hic sorun degil yanliz bu arada benim e mail adresime surekli messajlar gondererek te bilgi istemeyiniz bilgileri zamani geldikce sitede yayinlayacagim he benim icin hic sorun degil ihrac olayi sitede arkadaslarimda var msn den onlara yazar veririm obnlarda mesleki bilgilerimi aktarirlar ismimi kullanmalarina dahi gerek yok kendi isimleri altinda yayinlanir ama sanirim gunes balcikla sivanmaz gerci yerinde olmadi ama olsun yinede yazmak istedim ama ihracimi bekliyorum

Comment

Sitenin özgürlüğü diyorsunuz ben yüce Önder Mustafa Kemal'in resmi konulsun diye rica ettiğimde siyasi olur dendi.Sonra bende anladım gerçekten öyle olabilir.İnsanlar bunu her yöne çekebilir.Ayrica bu siteden ayrılma kararı almayı düşünüyorum.
          Bahçeselin hızla dini içerikli bir site haline getirilmeye çalışıldığını düşünüyor bu durumu üzüntü ve endişe ile karşılıyorum...

Comment

sevgili kaan hicmi hababam sinifini seyretmedin kel mahmut yeni ogretmenlige baslamis kiz ogretmene cok guzel sozler sarfediyor kacacakmisin mucadelemi edeceksin tabiki mucadele ama dini inanci olanlara karsi degil dogrularimizi yazarak ancak unutulmamalidirki senin dogrularin herkezin dogrulari olmak zorunda degildir ama senin dogrularindir insanlar kendi dogrulari ile mutludur yoksa insanin robottan ne farki kalir bende ilk girdigimde senin gibi dusunmustum ancak aldigim egiti vermeyi sectim tabiki cok buyuktavirlarlan karsi karsiyayim ama bu onlarin dogrularidir benim degil ben kendi dogrularimlan yasarim sende oyle yap senin icin dogru olan siteyi birakmaksa hic dusunme dogrunla yasa eger dogrun gelecekteki insanlara ufacikta olsa bir seyler ogretmekse mucadeleni ver neyse yine cenem dustu
            kacmak kolay ama mucadele vererek savasmak zordur
            az once selami beyin yazisini akudum sitenin herkeze ait oldugunu yaziyordu yani kimsenin himayesi yada mali degil iste bu yuzden cok renklilik sart
            sevgi ve saygilarimla

Comment

ortalık kaışmış relax olun arkadaşlar

Comment

Working...
              X