Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcelerdeki çimlerin derdi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bahcelerdeki çimlerin derdi

size sararan çimler için çim boyasý önerebilirim.Forumda bilgilendirici ve tanýtýcý yazýlarýmýz var.Ýncelerseniz size yardýmcý olabiliriz.

Comment

iyi günler. ben 4-5 gün kadar önce sarýyerde ufak çaplý bir rulo çim uygulamasý yaptým , uygulamadan sonrada çimlewrimi yeterli derecede sulayýp silindirini de geçtim fakat þimdiden çimlerde bir kuruma ve birleþim yerlerinde ufak çaplý ayrýlmalar gözlemledim halbu ki uygularken açýklýk kalmýycak þekiþlde yerleþtirmiþtim . bu dfurum daha zeminlþe uyum saðlamadýðýndan mý kaynaklanýyordur? ya da yapabilceðim biþey var mýdýr? teþekkürler

Comment

Rulo çimlerinizi ilk onbeþ gün bolca sulayýnýz ancak dikkat ediniz sulamada su mutlaka rulo çimin altýna inmeli, sararan yerler kök tutmayan yerlerdir illaki olacaktýr bu birazda rulo çimi aldýðýnýz firmanýn terch ettiði ve yetiþtirdiði çimle alakalýdýr o nedenle biraz sabretmelisiniz. Bu arada deniz yosunu gübresi, humik asit veya köklendirmeyi teþvük edici gübreleme yapmalýsýnýz. Sorunlu alanlar zamanla düzelecektir.

Comment

yardýmýnýz için çok teþekkür ederim.

Comment

Working...
          X