fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcelerdeki çimlerin derdi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Bahcelerdeki çimlerin derdi

size sararan çimler için çim boyası önerebilirim.Forumda bilgilendirici ve tanıtıcı yazılarımız var.İncelerseniz size yardımcı olabiliriz.

Comment

iyi günler. ben 4-5 gün kadar önce sarıyerde ufak çaplı bir rulo çim uygulaması yaptım , uygulamadan sonrada çimlewrimi yeterli derecede sulayıp silindirini de geçtim fakat şimdiden çimlerde bir kuruma ve birleşim yerlerinde ufak çaplı ayrılmalar gözlemledim halbu ki uygularken açıklık kalmıycak şekişlde yerleştirmiştim . bu dfurum daha zeminlşe uyum sağlamadığından mı kaynaklanıyordur? ya da yapabilceğim bişey var mıdır? teşekkürler

Comment

Rulo çimlerinizi ilk onbeş gün bolca sulayınız ancak dikkat ediniz sulamada su mutlaka rulo çimin altına inmeli, sararan yerler kök tutmayan yerlerdir illaki olacaktır bu birazda rulo çimi aldığınız firmanın terch ettiği ve yetiştirdiği çimle alakalıdır o nedenle biraz sabretmelisiniz. Bu arada deniz yosunu gübresi, humik asit veya köklendirmeyi teşvük edici gübreleme yapmalısınız. Sorunlu alanlar zamanla düzelecektir.

Comment

yardımınız için çok teşekkür ederim.

Comment

Working...
          X