fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

isteklerim var

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• isteklerim var

şimdi ben bu siteye aşı konusu araşıtırırken buldum baya bilgi edindim 1 aydırda takılıyorum ama sitede olması gereken bazı şeyler yok mesela ben aşıyla ilgili sadece kitaptan alma bilgiler buldum ama bu sitede bilgili ve başarılı uzman kişiler var şimdi ben diorumki kendi açımdan aşı araştırması yaptımya şimdi diorum ki bu arkadaşlar bize aşı nasıl aşılanır die görsel olarakta bilgi verseler yani gitseler bi tarlada aşı çeşitlerini uygulamalı olarak gösterseler eminimki daha faydalı olurlar bize ve bir çok konuda yani ağaç dikimini peyzaj çalışmalarını fidan yetiştirip aşılamayı falan bilmem anlata bildimmi mesela ben gördümki herkez bu işi hayır için yapıyo bilgi vermek adına böylede olsa daha hayırlı olur site için ve bizim için

ha yazdıklarımı kimse yanlış anlamasın her yazdığım yanlış anlamaya sebep oluyo bence işin doğrusu bu sanki bu bi eksiklikmniş gibi geldi bana

birde emir vaki eder gibi oldu gibi sankim öyle deil aslında yanlış anlaşılmasın siz yani gönüllüsünüzya bu iş için ondan mesela googlede arayan biri aşı konusunu burda her istediği bilgiye ulaşa bilsin böylece daha verimli oluruz gibi sanki saygılar

Cevap: isteklerim var

Sayın üyemiz
    Bahcesel henüz 3 yaşında. Her şey dışarıdan bakıldığı gibi kolay olmuyor. Burada bu işi yapan arkadaşlar genelde bir yerde çalışan ve aile geçindiren kişiler.Ve hepside gönüllü olarak karşılıksız yapıyorlar.Hatta bu sitenin yıllık masrafı olan 5 bin lirayı bile cebinden veriyorlar.Bizim insanlarımız alışmış beleşe ve hazır hizmetin ayağına gelmesine.Mesela bazı firmalar arıyor size reklam verelim diye.Bizde hay hay iyi olur diyoruz.Sora teklif ettikleri rakamlar çok komik .Adam bir dondurma parasına seni çalıştırmak ve senden yararlanma peşinde. Evet, görüntülü videolar olsa çok iyi olur. Bunu bizde çok düşündük amaaa işin maddi boyutunu bilmiyorsunuz. Bu işi bilenlere bir iş yapalım deyince hemen diyor kaç lira vereceksin. Yaklaşık 30 bin üyesi var bu sitenin desek ki senede 5 lira verin üyelik için bu size değişik hizmet olarak geri dönecek desek bakalım kaç kişi evet der.
    Kısacası her şey dışarıdan göründüğü gibi basit değil.24 saat gözün burada olacak sorulara cevap araştıracaksın. Sorulan soruya cevap bir gün gecikince sitemlere bir bak. İnşallah ileride maddi kaynaklar bulur isteğiniz karşılanır.

Comment

Cevap: isteklerim var

ubey kardeş ben sizi anlıyorum ve size hak veriyorum ama işin mantıklısı öye mesela sitede bi konu açılsa kalem aşıları adında siz gitseniz bu mevsim bile ölesine bir iki ağaca kalem aşısı yapsanız en azından parça parça fotoğraflarla anlatsanız inanınki daha faydalı olur ve çiftçilik üzerine bütün konuları böyle fotoğrafla video ile falan anlatsak bence deyil otuzbin üye yüz bini geçer o zamanda size reklam veren çok olur yani site büyümüş olur aslında benim anlatmak istediğim şeyde çok zor deil iyi kötü hepinizde cep telefonu vardır onla fotoğraf çekseniz yine olur sıfır masraf olur veya dijital fotoğraf makinası bulsanız oda olur daha iyi olur veya bi fotoğrafçıdan gidip bir fotoğraf makinası kiralasanızda olur hiçbi masrafı olmaz basit olur yani çok yüksek gederi olmaz derim ben
      aslında ben yaparım bu işi ama ben zaten hiç kalem aşısı yapmadım ama internetten gördüm biliyom basit ama oralarda bile tam werilmemiş konular ama inanınki basit asında bu sene kalem aşısı yapacağım onları buraya eklerim ama bu konuyu benim anlatmam doğru olmaz zaten kendi bilgilerim kısıtlı bilmem anata bildimmi ama isterseniz fotoğrafları çeker size yolarım sizde burda yayınlarsınız veya bi konu açarım ben korum fotoları en azın dan aşı araştırması yapan biri googleye yazdığında karşısına bizim site çıkar ve ağaç dikimi olur mesela ceviz fidanı ile kiraz dikimi cinsleri fidanları ile ilgili konular falan açarız resimli anlatırız altınada reklam koruz mesela ceviz dikimi çeşitleri falan görsel olarak anlatırız altınada ceviz fidanı reklamı koruz elma fidanınıda aynı tarz anlatırız bodur emaları falan altınada elma fidanı reklamı koruz daha ticari olur bence bilmem anlata bidimmi aslında basit zor die bişi yok asında siz bu işi yaparsınız hepiniz bigii ve kendini bu işe adamış insanlarsınız sizin kitaplara ihtiyacınız yok inanki böyle olsa kitaptan anlatımdan daha faydalı olursunuz bence hem tam çiftçilik üzerine dört dörtlük bigi veren site yok bizimki olur çiftçilik bilgisi denince akla ilk bizim site gelir bence. işallah kötü anlaşılmam niyetim samimi

Comment

Working...
      X