şimdi ben bu siteye aşı konusu araşıtırırken buldum baya bilgi edindim 1 aydırda takılıyorum ama sitede olması gereken bazı şeyler yok mesela ben aşıyla ilgili sadece kitaptan alma bilgiler buldum ama bu sitede bilgili ve başarılı uzman kişiler var şimdi ben diorumki kendi açımdan aşı araştırması yaptımya şimdi diorum ki bu arkadaşlar bize aşı nasıl aşılanır die görsel olarakta bilgi verseler yani gitseler bi tarlada aşı çeşitlerini uygulamalı olarak gösterseler eminimki daha faydalı olurlar bize ve bir çok konuda yani ağaç dikimini peyzaj çalışmalarını fidan yetiştirip aşılamayı falan bilmem anlata bildimmi mesela ben gördümki herkez bu işi hayır için yapıyo bilgi vermek adına böylede olsa daha hayırlı olur site için ve bizim için
ha yazdıklarımı kimse yanlış anlamasın her yazdığım yanlış anlamaya sebep oluyo bence işin doğrusu bu sanki bu bi eksiklikmniş gibi geldi bana
birde emir vaki eder gibi oldu gibi sankim öyle deil aslında yanlış anlaşılmasın siz yani gönüllüsünüzya bu iş için ondan mesela googlede arayan biri aşı konusunu burda her istediği bilgiye ulaşa bilsin böylece daha verimli oluruz gibi sanki saygılar
ha yazdıklarımı kimse yanlış anlamasın her yazdığım yanlış anlamaya sebep oluyo bence işin doğrusu bu sanki bu bi eksiklikmniş gibi geldi bana
birde emir vaki eder gibi oldu gibi sankim öyle deil aslında yanlış anlaşılmasın siz yani gönüllüsünüzya bu iş için ondan mesela googlede arayan biri aşı konusunu burda her istediği bilgiye ulaşa bilsin böylece daha verimli oluruz gibi sanki saygılar

Comment