fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rich may ve beregen şeftali cinsleri hak. bilgi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• rich may ve beregen şeftali cinsleri hak. bilgi

500 adet rıch may,300 adet beregen cinsi 5 yaşında şeftali bahçem var.bu iki cinsten verim alamıyorum.bölge manisa çobanisa köyüdür.bölge erkenci olarak özellik gösterir.bu iki cinsin dışında yaklaşık 3000 ağaç maygres,sprıng,caldesi 2000 ve armkıg var bunlarda sorun yok.sorunlu olduğum cinslerde bilgi ve görgü paylaşmak istiyorum.selamlar.

Cevap: rich may ve beregen şeftali cinsleri hak. bilgi

nazar deymiştir ağaçlara kurşun dök

muhtemelen dölleyicileri yoktur herhalde ama sitenin uzmanları var onlar kesin bilir

Comment

ilgine ve bilgine teşekkürler

Comment

söz gümüşse sukut altındır.bilgin yoksa lütfen sukutu öğren

Comment

merhaba ben yeni adım attım 100 adet early my gres diktim bu çeşidin durumu hakkında tecrübelerinizden yararlanmak isterim bilgi verebilirmisiniz

Comment

kilci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            söz gümüşse sukut altındır.bilgin yoksa lütfen sukutu öğren
            bak görüyomusun sana başka cevap veren bile olmamış demekki ben haklıyım kurşun dök sonrada büyük bi nazar boncuğu al tarlanın başına as dahada olmadı hoca falan bul üfürükçü ona bi okut dahada olmadı bi mevlüt okut tarlanda dahada olmadı adak ada kurban ver tarlana

Comment

ilgine teşekkürler,bizim manısa bölgesinde 6 yaşında 250 ağaç maygres ağaımız var.şu anda 6 cins tüylü ve tüysüz grubu içinde en az gelişimi gösteren bu cins.takip edebildiğim kadarıylaki bir çok şeyi araştırdım.bu cinsin geç gelişim ve verime yattığını gördüm.şu anda benim bahçemde erkenci olarak 2 sırada meyva verir.bahçede çiçek dökme durumunda .10 gün evvel don ve 3 kırağı geçirdik.üstünde şartlar iyi giderse 25 ila 40 kğ meyva gözüküyor.size yardımcı olabilmem için öncelikle bölgeniz.fidan aşılı veya delice,kaç yaşında ,sulama şekliniz yani aktaracağınız vs detaylı bilgi benim size yardımımı kolaylaştırır.saygılarımla

Comment

sağol canımsırayla önerilerini uyguluyorum.allah senden razı olsun.selamlar.

Comment

sizden gelecek detaylı bilgiyi bekliyorum saygılar

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bak görüyomusun sana başka cevap veren bile olmamış demekki ben haklıyım kurşun dök sonrada büyük bi nazar boncuğu al tarlanın başına as dahada olmadı hoca falan bul üfürükçü ona bi okut dahada olmadı bi mevlüt okut tarlanda dahada olmadı adak ada kurban ver tarlana
                    Eskiya diyorsa vardir bir bildigi.Adak olarak deve kusu olurmu eskiya?
                    Kurbana horoz adaga deve kusu .

Comment

daha yorum yok abi zaten adam kızdı gibi sankim ama önce allahtan istemeli sonra önlemleri almalı yani eşşeği önce allaha emenet etmeli sonra kazığa bağlamalı

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        daha yorum yok abi zaten adam kızdı gibi sankim ama önce allahtan istemeli sonra önlemleri almalı yani eşşeği önce allaha emenet etmeli sonra kazığa bağlamalı
                        Iyide kazik saglamda degilse allah ne yapsin?

Comment

abi o ata sözü ters aslında biliyondur gerçide eşeği önce sağlam kazığa bağlamalı sonra allaha emenet etmeli diye aslında çok şey anlatıyo ata sözü

Comment

Oda onun için sormus zaten.Once bilgileri alayim ve uygulayayimda sonra allahtanda umut kesilmez hesabi yani ama neyse sen niyet olarak dogrusunu yaptin. Ama sekil yanlis .Biraz daha contilmen olabilirsin .

Comment

yazıları daha kibar yazmam lazım deyilmi? ama ölede yazdımmı herkez beni ziraat mühendisi sanıyo

Comment

Working...
                              X