500 adet rıch may,300 adet beregen cinsi 5 yaşında şeftali bahçem var.bu iki cinsten verim alamıyorum.bölge manisa çobanisa köyüdür.bölge erkenci olarak özellik gösterir.bu iki cinsin dışında yaklaşık 3000 ağaç maygres,sprıng,caldesi 2000 ve armkıg var bunlarda sorun yok.sorunlu olduğum cinslerde bilgi ve görgü paylaşmak istiyorum.selamlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
rich may ve beregen şeftali cinsleri hak. bilgi
Collapse
X
-
Cevap: rich may ve beregen şeftali cinsleri hak. bilgi
bak görüyomusun sana başka cevap veren bile olmamış demekki ben haklıyım kurşun dök sonrada büyük bi nazar boncuğu al tarlanın başına as dahada olmadı hoca falan bul üfürükçü ona bi okut dahada olmadı bi mevlüt okut tarlanda dahada olmadı adak ada kurban ver tarlanakilci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersöz gümüşse sukut altındır.bilgin yoksa lütfen sukutu öğren
Comment
-
ilgine teşekkürler,bizim manısa bölgesinde 6 yaşında 250 ağaç maygres ağaımız var.şu anda 6 cins tüylü ve tüysüz grubu içinde en az gelişimi gösteren bu cins.takip edebildiğim kadarıylaki bir çok şeyi araştırdım.bu cinsin geç gelişim ve verime yattığını gördüm.şu anda benim bahçemde erkenci olarak 2 sırada meyva verir.bahçede çiçek dökme durumunda .10 gün evvel don ve 3 kırağı geçirdik.üstünde şartlar iyi giderse 25 ila 40 kğ meyva gözüküyor.size yardımcı olabilmem için öncelikle bölgeniz.fidan aşılı veya delice,kaç yaşında ,sulama şekliniz yani aktaracağınız vs detaylı bilgi benim size yardımımı kolaylaştırır.saygılarımla
Comment
-
Eskiya diyorsa vardir bir bildigi.Adak olarak deve kusu olurmu eskiya?eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak görüyomusun sana başka cevap veren bile olmamış demekki ben haklıyım kurşun dök sonrada büyük bi nazar boncuğu al tarlanın başına as dahada olmadı hoca falan bul üfürükçü ona bi okut dahada olmadı bi mevlüt okut tarlanda dahada olmadı adak ada kurban ver tarlana

Kurbana horoz adaga deve kusu .
Comment
-
Iyide kazik saglamda degilse allah ne yapsin?eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha yorum yok abi zaten adam kızdı
gibi sankim ama önce allahtan istemeli sonra önlemleri almalı yani eşşeği önce allaha emenet etmeli sonra kazığa bağlamalı
Comment

Comment