Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

  • Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

    Bahcesel editörü olarak tüm üyelerimize sesleniyorum.
    Sitemizde görmek istediðiniz, þu da olsa iyi olur dediðiniz her konuyu deðerlendiriyoruz.
    Görüþlerinizi önemsiyoruz. Sitemizde þu da olsun demekten çekinmeyiniz.

    Bahcesel kimsenin deðil, Emeði geçen, üye olan ve gelecekte sitemizi daha ileriye götürecek olan yeni nesilindir. Bahceseli bu noktada kimse kendine ait göremiyor. Bahceselin sahibi sizsiniz!
    Hadi caným sende diye kimse söylemesin. Ýþte ispatý; Tüm servisler ücretsiz deðilmi? Çünkü kendi sitenize para ödemezsiniz. Blogsel, ilansel, reklamsel, forumsel, photosel gibi tüm servislerde mesaj sýnýrý, yazma sýnýrý var mý? yok. Çünkü kendi sitenizde sýnýrlar olmaz, Bahceselde sizin olduðu için burada da bu sýnýrlar yok.

    Bahceselin kazanç için kurulmamýþ bir site olduðunu, 1,5 yýldýr anlatabildikmi bilmiyorum. Ana sayfaya yerleþtirilen bir kaç reklam alaný sadece masraflarýn artmasý ve sunucu bilgisayarýn, ziyaretçi yoðunluðunu kaldýrmakta zorlanmasý nedeniyle yeni bir sunucu ihtiyacýndan doðan bir zorunluluktu. Günde 5.000 tekil ziyaretçiye sorunsuz hizmet vermek te her bilgisayarýn harcý deðil. O nedenle yeni bir sunucu alýnmasý gündemde. Yoksa bahcesel.com üzerinden para kazanmaya hiç bir editörümüzün niyeti yok ve olmaz da.

    Çünkü;
    Bahcesel iþini seven, mesleðine gönül verenlerin sitesidir.
    Hiç bir grup, zümre, siyasi topluluða baðýmlý deðildir.
    Kimseye eyvallah etmeyen bir sitedir.

    Burasý bizim gönül sitemizdir. Hep birlikte sahiplenelim, Hep birlikte geliþtirelim.

    saman alevi gibi sönen bir site de deðil bahcesel. Hevesle kurulup, iki gün çalýþýp sonra da hevesi geçince banane diyen site kurucularýndan deðiliz. Bahceselin ne kadar üst düzey bir amacý olduðunu her ortamda anlatmaya çalýþýyoruz. Anlatmaktan da yorulmayacaðýz.

    Çok yakýn bir zamanda ÝLANSEL sistemi öyle bir hal alacak ki herkesin aradýðýný bulacaðý, her üreticinin ürünlerini pazarlayabildiði bir zemin olacak. dar kalýplarý yýkýp, Türk insanýna yakýþýr bir Bahçe peyzaj Tarým orman ve Çevre portalýmýz bahcesel süper bir ilan sistemine kavuþacak. Buradan da bunun müjdesini veriyorum.

    Kürsüye çýkan insanlarýn neden sözü uzattýklarýný þu anda daha iyi anlýyorum. Çünkü kendini ve fikirlerini anlamak insaný rahatlatýyor ve kendini ifade etmenin bir fýrsat olduðunu bilip bu fýrsatý sonuna kadar deðerlendirmek istiyorlar.

    Bende sözü fazla uzattým. neyse..

    Görüþlerinizi bekliyorum.
    Selsarac
  • Fidanligi sponsor reklami

  • #2
    Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

    Sayýn editör sitenize çok yakýn bir zamanda üye olmama raðmen çok hoþuma gitti.Daha sitenizi detaylý olarak incelememe raðmen diðer sitelerden farklý olduðunu söyleyebilirim.Umarým inceledikçe daha çok hoþuma gidecektir.Görüþ vedüþüncelerim olduðu zaman elbette bende açýklamak isterim.Ayrýca çalýþmalarýnýzda baþarýlar diler saygýlarýmý sunarým.

    Comment


    • #3
      Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

      siteye söylenecek bir söz yok herþey görülüyor zaten...

      Comment


      • #4
        Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

        Benim talebim su olacaktir dogadaki bitkilerin netur sifalar dagittigini ve nasil kullanilmasini daha dogrusu gerci cok buyuk bir yuktur istedigim ama anadoluda yasayan arkadaslarimiz buyuklerine sorarak site yonetimine gondererek guzel duzenli bir sayfa acilarak sunulabilir .hatta bence site uyeleri icerisinde bir is bolumu yapilabilir herkez kendi ustun yada deneyimi desem daha dogru olur konularda samimice bir gorev paylasimi yapilarak ortaya bir halil ibrahim sofrasi cikartilabilir inaniyorumki cok guzel calismalar cikacaktir ornek birileri guller hakkinda calisma hazirlarken bir ahciliktan anlayan arkadasta gul recelini tarif olarak bir cok cesitliklen hazirlaya bilir ve boylelikle gullerin bakiminin altinada gul receli tarifi konularak hos bir sayfa elde edilebilir . neyse ya yine cenem dustu .

        Comment


        • #5
          Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

          Ýbrahim bey, senin bu mesajýn beni memnu etti. senin bu parlak fikirlerini her zaman bekliyorum. Hatta 1 haftadýr uðraþtýðým konu sosyal çalýþma gruplarýnýn oluþturulmasýdýr. Belirli gruplar açýlýr, gruplara izin dahilinde yeni üyeler kabul edilir. görev paylaþýmý olur, ve mesleðimizde yeni tecrübe ve bilgi birikimli tam bir sayfa oluþur.

          Bu konuda sistem hazýr ancak temanýn editlenmesi için çok uzun bir zamana ihtiyaç var. Kýsa bir zamanda bu konuyu devreye alacaðýz.
          isterseniz örnek olarak açtýðým bir çalýþma grubunu buradan görebilirsiniz.

          Comment


          • #6
            Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

            ornek olrak mahalle comitelerini alabiliriz onlarin calisma mantiginda hareket edersek sanirim basari kacinilmazdir. ancak bu konuda sorumluluk alacak arkadaslar yapabilecegi sorumluluklari almalarini rica ediyorumki 3 gun sonra zamanim yoktu yada bulamadim yada bos verin ya olmuyor olmamali buradaki olusumdan bende dahil herkez yararlanacaktir bir bakalim herkez ilgi duydugu konuyu buraya yazsin ve site is paylasimi yapsin ve boylece en azindan arastirmalara baslaya biliriz ben bu konuda buraya boyolojik olarak nasil zararlilarlan mucadele edilir yazacagim bu sorumlulugu uzerime aliyorum internette arastirmalara basliyorum baska hadiarkadaslar mutlaka elinizden bir seyler gelir kipirdayalim .neyse insanlar uzerinde sorumluluk hissedecektir sanirim

            Comment


            • #7
              Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

              Ýbrahim bey böyle bir grup açýp, insanlarý davet edebilirsin. yakýnda bu servise de bir SEL li isim buluruz.

              Comment


              • #8
                Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

                bence bir baskasi acsin ben katilayim ismim cikmis doksana inmez seksene ben katilirim daha hos olur

                Comment


                • #9
                  Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

                  uzerime aldigim konuda bir forum acabilirmiyim selami bey yoksa toplu halde mi bir grup acilmasimi lazim nedir duzgun ve duzenli olan

                  Comment


                  • #10
                    Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

                    istediðin konu site amacýna uygun olursa iyi olur acabilirsin.

                    Comment


                    • #11
                      Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

                      takýpteyým bende sýzý

                      Comment


                      • #12
                        Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

                        Sn Ýbrahim bey önerileriniz güzel,Bende acizane üzerime düþen ve bildiðimce biraz karalayým.Biyolojik mücadele bilinçli toplumlarýn iþidir çok çeþitie yöntemleri vardýr.Tabi bu canlý türüne göre deðiþir.Konumuz bitki olduðuna göre ,en baþtan yapmamýzbitki artýklarý ve dökülen yapraklarýn usulünce yok edilmesidir.Tabi buda baþlý,baþýna bir konudur.Ayrýca iyi bir budamada biyolojik mücadeledir.Budama artýklarýnýn yok edilmesi veya deðerlendirilmeside elzemdir.Yabancý otla mücadele,tabiki kuralýnca en iyisidir.Ayrýca Zararlýya,baþka bir zararlýyla yok edilmeside bu mücadele sýnýfýna girer(Tabi bu konunun detayý uzun sürer).Tabiatdaki canlýlarý korumakda bu mücadelenin bir parçasýdýr.Neyse iþ uzayacak;kýsa keselim.

                        Comment


                        • #13
                          Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

                          Konu unutulmuþ da, bir selam veriyim dedim.

                          Comment


                          • #14
                            Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

                            Her þey özelleþiyor. Suyun özelleþmesinin sakýncalarý hakkýnda bilgisi olan varsa- tüm üyeler bilgilendirilse olurmu?

                            Comment


                            • #15
                              Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbýhal

                              mavikuþ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Her þey özelleþiyor. Suyun özelleþmesinin sakýncalarý hakkýnda bilgisi olan varsa- tüm üyeler bilgilendirilse olurmu?
                              Semut kavmide suyu özelleþtirip, halka parayla satarmýþ. Oysa Cenab-ý Allah, suyun insanlara parayla satýþýný kesin olarak yasaklamýþtýr. Bu yüzden bu kavim, helak olmuþtur. Þayet, yeryüzündeki su kaynaklarý, zengin olanýn tekeline veriliyor ve insanlar tarafýndan israf ediliyorsa, bu kaynak azalmaya devam edecektir. "Yiyin, için, ama asla israf etmeyin" emriyle hareket etmediðimiz, fakir fukaranýn hakkýný gasbettiðimiz için, kurak bir gelecek bizi bekliyor olacaktýr. Allah'ýn kullarýna bedava sunduðu, bu ve buna benzer tüm yer altý ve yer üstü kaynaklarýný, sadece benim olsun, ben satayým, ben kazanayým düþüncesiyle, daha fazla kazanma, daha fazlasýný ele geçirme hýrsý da, hepimizi yiyip bitirecek ve herþeyimizi yok edecektir..

                              Comment

                              Working...
                              X