fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Üyeleri ile Hasbıhal

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Bahcesel Üyeleri ile Hasbıhal

ekonomik refaraslar ile dini referasları karıştırmayalım.Bulunduğumuz ekonomik şartlara göre kararlar alınır.Dini referanslar sabittir.değişmez.konmuş kuralların dışına çıkılmaz.konu

Comment

vedat TEKOĞLAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ekonomik refaraslar ile dini referasları karıştırmayalım.Bulunduğumuz ekonomik şartlara göre kararlar alınır.Dini referanslar sabittir.değişmez.konmuş kuralların dışına çıkılmaz.konu
      Eminim ne söylediğinizi kendinizde bilmediğiniz gibi, ne söylemeye çalıştığınızdan da emin değilsiniz. Sen ve hepimiz insan olarak, bir din üzerine yaratıldık ve bir yaratılış amacımız var. Evet, bu yaratılış amacı da asla değişmez ve değiştirilemez. Tabiki günün şartlarına göre değil, Allah'ın dediğine göre yaşamalıyız, düşünmeliyiz ve ona göre hareket etmeliyiz. Ne isteyerek geldik bu Dünya'ya, ne istiyerek yaşıyoruz ve nede isteyerek öleceğiz. Unutma ki, geçen her günde bizler için ibretler vardır. Tabiki bu ibretlik olayları görebilmek ve bunlardan dersler çıkarmak son derece önemlidir. Günümüz şartları dediğin şartlarda, başımıza gelenlerde Allahtandır. Geçmiş günlerde olduğu gibi, günümüz şartları içerisinde de, imtahandayız. Düşüncelerimizle de imtahan edildiğimizi unutmayalım. Tabiki, Koyduğu kuralların dışına çıkanı veya değiştirmeye kalkanı da Allah helak eder, perişan eder..

Comment

ben azda olsa ekonomi ile ilgili 4-5 yıl eğitim gördüm.baktığın pencereden beni görmek istemişsin.birazcıkta sert giriş yapmışsın.ben biliyorum,diyen kişi tartışmaya ve bilgi alış verişine açık değildir.fikirlere açık olun belki bilmediklerinizde olabilir.Hoş göru-Selamlar

Comment

Tabi ki, kırıcı söz ve ithamlar bu sitede olmaması gerekiyor. Umarım taraflar, kırıcı olmayan ve iletişime açık bir yöntem geliştirirler. Bu arada, su konusu gerçekten ciddi bir konu. Ayrı bir başlık altında daha derinlemesine incelenmesi ve tartışılması gerekiyor.

Comment

(Suya sabuna dokunmayıp pismi yatarsın------Suya sabuna dokunup hapis mi yatarsın.Ümit Yaşar Oğuzcan ) Konu hayati ve zor.Vekillerimiz haberimiz olmadan bir çok kanunu(-kabul edenler -etmeyenler)kabul edilmiştir diyerek uygulamaya geçiriyor.Sonradan uyanıyoruz.İş işten geçmiş oluyor.İlgi gösteren herkese sonsuz teşekkürler,saygılar.

Comment

Özür dileyerek, keşke herkes TMMOB Su raporu diye bir çalışma var.onu okuyabilse.Biraz sabır istiyor .Dünya Su Forumu Türkiye'nin kara kaşına karagözüne hayran olunduğu için (!)İstanbul'da toplanıyor.Hadi gözümüz aydın(!)Yeni Yıl Herkese Hayırlı olsun.

Comment

selim abi yazın güzel omuş aslında bana hala kırgınmısın bilmiyorum ama aslında sadece biz anlaşamadık ondan oldu aslında benimde niyetim kötü deyildi aslında ben sizin niyetinizin yardım amaçlı odunu gördüm ve samimiyetinize inandım o yüzden bende hala bu sitedeyim ha bu siteden çok şey öğrendim asında sitede bazı eksiklikler var ama zamanla çözülür ama yinede türkiyedeki en güzel tarım sitesi burası bence zaten fazla faydalı tarım sitesi yok herhade ama benim bi isteyim oacak ama asında kötü deyil aşıyla igili gibi şimdi ben diyomki siz aşı konusunda baya bilgi vermişiniz ama hepsi kitaptan alma bigi şimdi ben diyomki birtane arkadaş bize aşı nasıl aşılanır görsel olarak anlatımlı olarak konu açsa bize gösterse mesela parça parça aşama aşama fotoğrafta ola biir bir video ilede ola bilir mesela kalem aşısı nasıl olur gösterseler uygunmu acaba ve dier konular mesela bıdure ağaç yetiştiriciliği falan

Comment

Working...
                X