Cevap: yerli tohum bankası
Merhaba , Satış temsilcisi olarak çalıştığım firma adına satışa çıktığımda,Görüştüğüm firmaların çoğunun sorduğu ilk soru,TOHUMLAR NEREDEN GELİYOR oluyor.(Bu zihiniyeti insanların kafasına yerleştiren yine bizim insanımız.)Aldıkları tohum mutlaka bir yerden gelmeli !
Yerli tohum istemiyorlar.İthal olsunda başka birşey olmasın diyorlar.Bu zihniyetin yerleştiği bir ortamda,yerli tohumumuzu geliştirmek için gösterdiğiniz emeğe saygı duyuyorum.
Ülkemizde , kullandığım tüm yabancı terimlerin türkçe olması dileğiyle...
Saygılarımla...
Merhaba , Satış temsilcisi olarak çalıştığım firma adına satışa çıktığımda,Görüştüğüm firmaların çoğunun sorduğu ilk soru,TOHUMLAR NEREDEN GELİYOR oluyor.(Bu zihiniyeti insanların kafasına yerleştiren yine bizim insanımız.)Aldıkları tohum mutlaka bir yerden gelmeli !
Yerli tohum istemiyorlar.İthal olsunda başka birşey olmasın diyorlar.Bu zihniyetin yerleştiği bir ortamda,yerli tohumumuzu geliştirmek için gösterdiğiniz emeğe saygı duyuyorum.
Ülkemizde , kullandığım tüm yabancı terimlerin türkçe olması dileğiyle...
Saygılarımla...

diyer yandan 30 kilo süt veren inek her sene ikiz buzağı veriyor daha güzel süt veriyor hemde daha iyi buzğı veriyor gibi öle benim düşüncem
ama diyer yandan bu inek 1 defa buzağı veriyor ertesi sene ölüyor tekrar 30 kilo süt verecek pahalı inek almamız gerekiyor

Comment