Ben Adana'da ikamet etmekte olup, yazları Mersin'deyim. Mersin Erdemli'de bulunan evimin küçük, mütavazı bahçesinde meyve ağaçları ve çeşitli bitkilerle hobi tutkumu gidermekteyim. Hepinize keyifli paylaşımlar dilerim.
şalgam adana ile özdeşleşmiştir ama ben size yinede özel bir şey hatırlatayım yeni ilimizin şalgamı daha kalitelidir tabi bu doğal yolla elde edilenler saygılarımla
Aydın bey hoş geldiniz.Adanadan şalğam suyu nasıl temin ederiz.Bahcesel üyelerini bu konuda aydınlatsanız iyi olur.Selamlar
Hoşbulduk teşekkürler. Adana'da bu konuda ün yapmış ve marka olmuş dükkanlar var ama yeni firmalar gerçekten güzel ve hijyen bir şekilde şişeleyip Türkiye'nin her yerine marketlere gönderiyorlar. Tadımı ve içimi gayet güzel. Ben bu aralar kendim yapmayı deniyor ve öğreniyorum...
şalgam adana ile özdeşleşmiştir ama ben size yinede özel bir şey hatırlatayım yeni ilimizin şalgamı daha kalitelidir tabi bu doğal yolla elde edilenler saygılarımla
Yeni ilimizin derken Karaman'dan bahsediyorsunuz sanıyorum. Evet, iyi şalgam turpu (çelem) ve siyah havuç Karaman ve Konya yörelerinden gelse de şalgam Adana ile özleşleşmiştir. Bence, aynı Adana kebabı gibi bir başka ilde yapılanı aynı lezzeti ve tadı vermez...
Comment