fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hepinize Sıcak Bir Merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Hepinize Sıcak Bir Merhaba

Ben Adana'da ikamet etmekte olup, yazları Mersin'deyim. Mersin Erdemli'de bulunan evimin küçük, mütavazı bahçesinde meyve ağaçları ve çeşitli bitkilerle hobi tutkumu gidermekteyim. Hepinize keyifli paylaşımlar dilerim.

Cevap: Hepinize Sıcak Bir Merhaba

Sitemize hoşgeldiniz. Bahçe hakkında her türlü konuda konuşabiliriz. selamlar

Comment

Hoşgeldiniz ve tam adrese geldiniz.Çünki biz bahceseliz...

Comment

Aydın bey hoş geldiniz.Adanadan şalğam suyu nasıl temin ederiz.Bahcesel üyelerini bu konuda aydınlatsanız iyi olur.Selamlar

Comment

şalgam adana ile özdeşleşmiştir ama ben size yinede özel bir şey hatırlatayım yeni ilimizin şalgamı daha kalitelidir tabi bu doğal yolla elde edilenler saygılarımla

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sitemize hoşgeldiniz. Bahçe hakkında her türlü konuda konuşabiliriz. selamlar
            Hoşbulduk teşekkürler...Google'da bir konuyu ararken tesadüfen buldum siteyi. Tabiki her konuda konuşabiliriz. Keyifli paylaşımlar...

Comment

seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Hoşgeldiniz ve tam adrese geldiniz.Çünki biz bahceseliz...
              Hoşbulduk teşekkürler, ben de doğru adrese geldiğimi düşünüyorum...

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Aydın bey hoş geldiniz.Adanadan şalğam suyu nasıl temin ederiz.Bahcesel üyelerini bu konuda aydınlatsanız iyi olur.Selamlar
                Hoşbulduk teşekkürler. Adana'da bu konuda ün yapmış ve marka olmuş dükkanlar var ama yeni firmalar gerçekten güzel ve hijyen bir şekilde şişeleyip Türkiye'nin her yerine marketlere gönderiyorlar. Tadımı ve içimi gayet güzel. Ben bu aralar kendim yapmayı deniyor ve öğreniyorum...

Comment

kardelen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  şalgam adana ile özdeşleşmiştir ama ben size yinede özel bir şey hatırlatayım yeni ilimizin şalgamı daha kalitelidir tabi bu doğal yolla elde edilenler saygılarımla
                  Yeni ilimizin derken Karaman'dan bahsediyorsunuz sanıyorum. Evet, iyi şalgam turpu (çelem) ve siyah havuç Karaman ve Konya yörelerinden gelse de şalgam Adana ile özleşleşmiştir. Bence, aynı Adana kebabı gibi bir başka ilde yapılanı aynı lezzeti ve tadı vermez...

Comment

Working...
                  X