Herkese selam
Kısa süre önce aranıza katıldım.tez konum dolayısıyla sizleri rahatsız ediyorum. ilk anda oldukça ilgilenmenize rağmen kısa zamanda kendi konularınıza döndünüz. bende yeni konu açarak dikkat çekmeye çalışıyorum özür dileyerek
konumla ilgili yardımcı olabilecek kişinin hala adını öğrenme şansım olamadı maalesef. kendisi de meşgul olmalı ya da farketmedi konuyu. yardımlarınızı bekliyorum.
Tez konum genelden özele doğru; tarihi bahçeler, yıldız sarayı tarihçesi, şehzade köşkleri avlusu analizi ve restorasyon önerisi ardından saray bahçeleri restorasyonları ile ilgili öneriler şeklinde sıralanacak. bu konular dahilindeki her türlü bilgi ve öneriye açığım. hepinize okuma nezaketinizden dolayı teşekkür ederim.
Kısa süre önce aranıza katıldım.tez konum dolayısıyla sizleri rahatsız ediyorum. ilk anda oldukça ilgilenmenize rağmen kısa zamanda kendi konularınıza döndünüz. bende yeni konu açarak dikkat çekmeye çalışıyorum özür dileyerek
konumla ilgili yardımcı olabilecek kişinin hala adını öğrenme şansım olamadı maalesef. kendisi de meşgul olmalı ya da farketmedi konuyu. yardımlarınızı bekliyorum.Tez konum genelden özele doğru; tarihi bahçeler, yıldız sarayı tarihçesi, şehzade köşkleri avlusu analizi ve restorasyon önerisi ardından saray bahçeleri restorasyonları ile ilgili öneriler şeklinde sıralanacak. bu konular dahilindeki her türlü bilgi ve öneriye açığım. hepinize okuma nezaketinizden dolayı teşekkür ederim.

Comment