fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanışma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Tanışma

selamun aleykum sitenize yeni üye oldum tanışmak istiyordum yardımcı olsursanız sevinirim teşekkürler

Cevap: Tanışma

as kemal bey hoş geldiniz.Kendinizi tanıtmamışsınız.İnşallah faydalı bir birliktelik olur.

Comment

Selamun aleykum

Comment

bende yeni üye oldum.
        perlit konusunda tüm arkadaşlara yardımcı olurum.
        erzincan da perlit üreten bir arkadaşım var 2 ve 3 kalılıkta inşaatta da kullanılıyor.
        makine mühendisiyim.
        üst düzey yöneticilik bir KİT fabrikasının genel müdürlüğünü yaptım.
        her konuda tecrübeliyim
        maillerinizi beklerim

Comment

Sayın Perlitçi sitemize hoşgeldiniz. Aslında perlit konusunda o kadar eksiğimiz var ki..

Tarımda kullanılan perlitin hangi tarım sektöründe hangi kalınlıklarda perlit kullanılırsa daha doğru olacağını tecrübelerinize dayanarak bize aktırırsanız çok makbule geçecektir.

Örneğin torfla karışıtırılan perlit kalın olsa daha mı iyi olur, ince olsa mı daha iyi olur. bu soru bana soruldu ve bir an karar veremedim. yorumunuz acaba nasıl olur?

Comment

Merhaba, ben ilhan karavancı doğa dostu gezginciyim topraksız tarım ilgimi çekti İstanbulda ve şimdilik seyirci olarak burdayım.

Comment

merhabalar bensiteye bu gün üye oldum. tekirdağda kendi bahçemizde meyve ve sebze yetiştiriyorum sadece.
              yarasa gübresini merak ediyorum bunun iznini nereden alınıyor ve nasıl çıkarılıp işleniyor merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim..

şimdiden teşekkürler...

Comment

selamlar ben peyzaj uyg ve süs bitkileri briirnci sınıf öğrencisiyim izmir de staj yapabileceğim bir firma vs konusunda yardım edebilirseniz sevinirim

Comment

merhaba ben sitenize dün üye oldum süleymandemirel üniversitensin ziraat bölümü birinci sınıf ögrencisiyim hertürlü bilgilerinizden yararlanmak istiyorum hepsi benim için çok degerli olucak

Comment

hoşgeldiniz forumsel, dosyasel ve kütüphane bölümlerine öncelikle ugramanızı tavsiye ederimmmm

Comment

öneriniz için çok teşekkür ederim şu anda tarımda emegi geçmiş büyüklerimizi araştırıyorum bu konuda bi site tavsiye edebilirseniz yaha bi bilgi verebilirseniz çok teşekkür ederim

Comment

Bu isimlerin, ölmüş yada hayatta olmaları farkeder mi? aslında çok güzel bir çalışma. Birçok üyemizin isimleri sıralayacağından eminim.

İlk isimi ben yazayım.

Çayı çok sevdiğim için "Zihni Derin" 'e her zaman duacıyım.

Comment

merhaba, bende sitenize yeni katıldım, izmir-foçada oturuyorum. jojoba bitkisi üreticiliği ilgimi çekti. bu konuda yeni bilgi toplamaya başladım. ancak, nerden başlayacağımı bilemiyorum. izmir bölgesi bu iş için uygunmu bu konuda bir araştırma yapılabilmişmidir? veyahut bu bölgede bu işi yapan kimse varmıdır. öğrenmek istiyorum.. selamalar..

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bu isimlerin, ölmüş yada hayatta olmaları farkeder mi? aslında çok güzel bir çalışma. Birçok üyemizin isimleri sıralayacağından eminim.

İlk isimi ben yazayım.

Çayı çok sevdiğim için "Zihni Derin" 'e her zaman duacıyım.
                            fark etmiyo sedece ziraate emegi geçmiş büyüklerimizi arıyorum yardımcı oldugunuz için çok teşşekkür ederim

Comment

Arkadaşlar merhaba ismim yavuz 2 dönüm kadar olan bahçemde haftasonları vakit geçiriyorum yaklaşık 75 tane meyve ağacı diktim geçen sene meyvecilik hakkındaki tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.hepinize kolay gelsin hayırlı günler

Comment

Working...
                              X