selamun aleykum sitenize yeni üye oldum tanışmak istiyordum yardımcı olsursanız sevinirim teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tanışma
Collapse
X
-
Cevap: Tanışma
bende yeni üye oldum.
perlit konusunda tüm arkadaşlara yardımcı olurum.
erzincan da perlit üreten bir arkadaşım var 2 ve 3 kalılıkta inşaatta da kullanılıyor.
makine mühendisiyim.
üst düzey yöneticilik bir KİT fabrikasının genel müdürlüğünü yaptım.
her konuda tecrübeliyim
maillerinizi beklerim
Comment
-
Sayın Perlitçi sitemize hoşgeldiniz. Aslında perlit konusunda o kadar eksiğimiz var ki..
Tarımda kullanılan perlitin hangi tarım sektöründe hangi kalınlıklarda perlit kullanılırsa daha doğru olacağını tecrübelerinize dayanarak bize aktırırsanız çok makbule geçecektir.
Örneğin torfla karışıtırılan perlit kalın olsa daha mı iyi olur, ince olsa mı daha iyi olur. bu soru bana soruldu ve bir an karar veremedim. yorumunuz acaba nasıl olur?
Comment
-
merhabalar bensiteye bu gün üye oldum. tekirdağda kendi bahçemizde meyve ve sebze yetiştiriyorum sadece.
yarasa gübresini merak ediyorum bunun iznini nereden alınıyor ve nasıl çıkarılıp işleniyor merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim..
şimdiden teşekkürler...
Comment
-
merhaba, bende sitenize yeni katıldım, izmir-foçada oturuyorum. jojoba bitkisi üreticiliği ilgimi çekti. bu konuda yeni bilgi toplamaya başladım. ancak, nerden başlayacağımı bilemiyorum. izmir bölgesi bu iş için uygunmu bu konuda bir araştırma yapılabilmişmidir? veyahut bu bölgede bu işi yapan kimse varmıdır. öğrenmek istiyorum.. selamalar..
Comment
-
fark etmiyo sedece ziraate emegi geçmiş büyüklerimizi arıyorum yardımcı oldugunuz için çok teşşekkür ederimselsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu isimlerin, ölmüş yada hayatta olmaları farkeder mi? aslında çok güzel bir çalışma. Birçok üyemizin isimleri sıralayacağından eminim.
İlk isimi ben yazayım.
Çayı çok sevdiğim için "Zihni Derin" 'e her zaman duacıyım.
Comment
-
Arkadaşlar merhaba ismim yavuz 2 dönüm kadar olan bahçemde haftasonları vakit geçiriyorum yaklaşık 75 tane meyve ağacı diktim geçen sene meyvecilik hakkındaki tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.hepinize kolay gelsin hayırlı günler
Comment

Comment