fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

UZAKTAN KUMANDALI ÇAPA MAKİNASI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• UZAKTAN KUMANDALI ÇAPA MAKİNASI

Yormayan, hızlı, batmayan, sarsmayan, kendigider, sağa/sola kolay çevrilebilen, geriye doğruda çapa yapabilen TAKLİT DEĞİL ÖZGÜN TASARIM, UZAKTAN KUMANDALI ÇAPA MAKİNASI YAPTIM. Test ve tasarım tescil vb. yasal işlemlerden sonra 15 haziran sonrası piyasada, ÜLKE İNSANINA HAYIRLI OLSUN...
  • Fidanligi.com

Cevap: UZAKTAN KUMANDALI ÇAPA MAKİNASI

ÇOK GÜZEL VİDOO EKLERSEN SEVİNİRİM

Comment

ilginize teşekkürlerimi sunarım. Tasarım tescil işinden sonra ayrıntılı vidyo hizmetinizde...

Comment

Elinize sağlık.
        Uzaktan kumanda güzelde şöyle rahatça üzerinde oturup motosiklet kullanır gibi çapa yapan bir makinada yapsanız çok güzel olur.

Kolay gelsin.

Comment

Sayın Arkadaşım, bölgenizde ne yetiştirildiği konusunda bilgim yok. Fakat ben bir çapa makinası kullanıcısı olarak (önce YAĞMUR marka 10 HP eskidi, sonra ZEF 12 HP), sonra makina imalatında çalışmış (ÇAPA MAKİNASI İMALATI) biri olarak, yaptığım makinada TÜRKİYE ortalamasını düşünüp herkesin beklentisine cevap vermek zorundayım. Ben DÜZCE'liyim. Bizim bölgemiz fındık bölgesidir. Fındık bahçeleri çok meyilli ve fındık ocakları çok sıktır. Bü nedenle heryıl pek çok kişi yaralanır, genellikle ayakları kopar. İşte bu nedenledir ki biz yakında piyasaya çıkaracağımız makinamızda, makina ile kullanıcıyı şimdilik 4 metre ayırdık. Siz sadece makinanın arkasıda yürüyeceksiniz. Boynunuza asılı bir bisiklet didonu düşünün. Bu didonu aşağıya bastırdığınız zaman makina çapa yapar. Firen yerindeki kolların sağda olanını sıktığınız zaman makina kendi sağa döner, tersini yaptığınız zamanda sola döner. Siz 4 metre geride toz ve egzoz dumanı yemeden SADECE YÜRÜMEKTEN YORULURSUNUZ...Bilmem anlatabildim mi?

Comment

Sayın beyefendi,bu makinenin fiyatını,ayrıntılı özelliklerini belirtir ve fotoğraflarını gönderirseniz sevinirim.Ben çapalama makinesi almak istiyordum.uygun olursa sizden alırım.saygılarımla.

Comment

Biraz bekleyebilirseniz (10-15 gün kadar) sorularınıza ayrıntılı cevap vereceğim. Selamlar başarılar...

Comment

Sn.makinacı çok ilginç bir tasarıma benziyor anlattıklarınız.15 haziranı şimdiden merakla bekler olduk.Türk insanının bunun gibi daha bir çok dahiyane buluşlara imza atması dilklerimle başarılarınızı dilerim.

Comment

Destek dolu sözlerinize teşekkür ederim. Patent ile ilgili zorluklarımız var. Türkiye'de taklit edilmesi zoruma gitmez de italyanların taklit edip made in italy damgası ile tekrar bize çakması kanıma dokunur. O nedenle en küçük bir resmini yayınlamıyorum.

Comment

Destek dolu sözlerinize teşekkür kelimesi yetersiz kalıyor. Patent ile ilgili sorun var. Aşmaya çalışıyorum. Türkiyede taklit edilmesi zoruma gitmez de italyanların az bir değişiklikle taklit edip made in italy damgası ile bize çakmaları gerçekten kanıma dokunur. Ama gururumu okşayan birşey varsa TÜRK insanınında bende birşeyleri daha iyi ve kullanışlı olarak yapabiliyorum diye ortaya çıkmasıdır. Yarın ne kadar taklit edilsede kaynağa şahitlik edecek bu forum üyeleri var.Selamlar

Comment

Sayın makinacı ; yağmur safir 120 tipi çapa makinasına da ( yeni aldık )uygulayabilirmisiniz ?

Comment

Sayın Eryaprak, öncelikle ilginize müteşekkirim. En sevmediğim şeylerden biride şu üç günlük dünyada insanlara olumsuz cevap vermek. Uygulanamaz çünki arada çok farklılıklar var. Bir ortak nokta motor ve bıçaklar. Yoğun iş ortamınızdan fırsat bulupta merak ettiğim bir konuda beni aydınlatırsanız, benim için çok yararlı olacak. Aldığınız makinanın imalatçısı 20 yılı aşkın süredir üretimini sürdürüyor. Yerli üretim olduğu için parça ve servis sorunu da yok. Eğer makina dışında kullanım yönünden bir promlemle karşılaşıyorsanız lutfedip bana yazınızda ben kendimi yönlendireyim. Katiyetle sahip olduğunuz makinayı kötülemek gibi bir niyetim yok. Selamlar, esenlikler..

Comment

Sayın makinacı , çapa makinasını gayet verimli bir alet. Lakin yeniliklere daima açık bir yapım var.

Comment

Ben beklentilerinizin azda olsa karşılanmadığını düşünmüştüm. İlginize teşekkürler.

Comment

güzel olur

Comment

Working...
                              X