fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selamlar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Selamlar

Selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Bir kamu kuruluşunda memurum.Evimin terasında bodur meyva ağaçları ile hobi olarak uğraşmaktayım.Bir kaç ağacımın yaprakları ve dallarında kuruma var.Nette bunu araştırırken burayı buldum ve faydalı bilgiler olduğunu görünce üye oldum.Saygılarımla.O0

Cevap: Selamlar

Hoş geldiniz sayın Köroğlu.
    Terasınızda yetiştirdiğiniz fidanların neler oldugunu ve varsa fotograflarını ekleyebilseydiniz daha iyi olurdu.Hre fidan saksılarda olmuyor. Detaylı bilgi alabilmeniz için acıklama bekliyoruz.Selamlar.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Hoş geldiniz sayın Köroğlu.
      Terasınızda yetiştirdiğiniz fidanların neler oldugunu ve varsa fotograflarını ekleyebilseydiniz daha iyi olurdu.Hre fidan saksılarda olmuyor. Detaylı bilgi alabilmeniz için acıklama bekliyoruz.Selamlar.
      Terasımda 2 adet kiraz,1 adet vişne,3 adet elma(pl,gala ve golden)1 adet şeftali,1 adet ters dut,1adet japon erik,1 adet Trabzon hurması,3 adet armut(devaci,santa maria ve akça)1 adet kayısı(bu yıl kurudu,yenisini ekeceğim)ağaçları vardır.En kısa zamanda inşallah fotoğraflarınıda koymaya çalışırım.

Comment

aramıza hoş geldiniz

Comment

Working...
        X