Selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Bir kamu kuruluşunda memurum.Evimin terasında bodur meyva ağaçları ile hobi olarak uğraşmaktayım.Bir kaç ağacımın yaprakları ve dallarında kuruma var.Nette bunu araştırırken burayı buldum ve faydalı bilgiler olduğunu görünce üye oldum.Saygılarımla.O0
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Selamlar
Collapse
X
-
Cevap: Selamlar
Hoş geldiniz sayın Köroğlu.
Terasınızda yetiştirdiğiniz fidanların neler oldugunu ve varsa fotograflarını ekleyebilseydiniz daha iyi olurdu.Hre fidan saksılarda olmuyor. Detaylı bilgi alabilmeniz için acıklama bekliyoruz.Selamlar.
-
Cevap: Selamlar
Terasımda 2 adet kiraz,1 adet vişne,3 adet elma(pl,gala ve golden)1 adet şeftali,1 adet ters dut,1adet japon erik,1 adet Trabzon hurması,3 adet armut(devaci,santa maria ve akça)1 adet kayısı(bu yıl kurudu,yenisini ekeceğim)ağaçları vardır.En kısa zamanda inşallah fotoğraflarınıda koymaya çalışırım.ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoş geldiniz sayın Köroğlu.
Terasınızda yetiştirdiğiniz fidanların neler oldugunu ve varsa fotograflarını ekleyebilseydiniz daha iyi olurdu.Hre fidan saksılarda olmuyor. Detaylı bilgi alabilmeniz için acıklama bekliyoruz.Selamlar.
Comment

Comment