fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çim Dikimi, Bakımı Hakkında Bilgi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: çim dikimi, bakımı hakkında bilgi

açıklamanız için tşk ederim.bahçe tamamen güneş alıyor sabahtan akşam kadar. saat 6 gibi gölge gelmeye başlıyor.250 metre karede 34 tane pup up var.11-12-11 tane şeklinde açılıyor.sulamaya rağmen sararan yerler var bazen pup ların ayarı değişiyor onlarıda düzeltiyorum sararan yerleri ilaveten kendim suluyorum.ilaçlama yapmıyorum ne yapabilirim.sulama için cevabınızdan akşam sulamayı sabaha göre daha uzun tutmamı öneriyorsunuz tşk edeim.

Comment

Festuca arundinacea yayılırmı.bir de benim bahçemde kırmızı bordoya çalan yoncalar var ve çim alanı bitiriyorlar ne yapılabilir. teşekkürler..

Comment

festuca arundinacea oranı yüksek karışım çimi sonbaharda eksek sorun yaşarmıyız?

Comment

Çim esas sonbaharda ekildiği zaman daha kaliteli ve mütecanis olur. Tavsiye edilen zaman da buğday ekme zamanıdır.

Comment

benım bahcemde yaz cımı var
            bu çimin hızlı yayılması ıcın ne yapmalıyım topraga ne atmalıyım
            tesekkurler

Comment

arkadaşlar ben kıbrısdaen yazıyorum
              st agustine adlı cımın uzerıne cın tanımam ınternetten arastırın mukemmle tek dezavantajı tohumla uretılmıyor eseylı ureme ıle cogalıyor

Comment

4M JOKER karışım çimi ve BRITISH SEEDS marka CAMEL 3 MİX çimi izmirde nerde bulabilirim fiyatları hakkında bilgisi olan varmı?

Comment

çok teşekkür ederim festuca arundinacea. izmir bölge temsilciliğiniz nerede?

Comment

kuzi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    4M JOKER karışım çimi ve BRITISH SEEDS marka CAMEL 3 MİX çimi izmirde nerde bulabilirim fiyatları hakkında bilgisi olan varmı?
                    4m Joker çim tohumlarını ve diğer karışım çim tohumlarını İthal im Tohumları linkinden inceleyebilir ve temin edebilirsiniz.

Comment

Working...
                    X