Ýsmim özer.End. meslek elekronik mezunuyum. denizliliyim denizli merkezde oturuyorum. 24 yaþýndayým. þimdiye kadar çok bitki yetiþtirdim yýlandan çekirgeye bildircindan güvercine balýktan muhabbet kuþuna kadar bir çok hayvan besledim
Doða sevgisi benim doðamda var. 3-4 yaþýnda bebekken bile bitki ve hayvanlarý incelerdim. Bu yaþýma kadarama bir türlü doða ile ilgili bir meslek seçemedim. maddi sýkýntýya düþmiyeceðimi bilsem neler yaparým Allah bilir. yanýnda takýlabileceðim bir yer bulsam iyi olur
Ama önemli olan ilgi ve merak olduðuna inanýyorum. bu aralar bir komþunu kullanmadýðý bahçesinde Küçük çapta fidancýlýk yapmayý deniyeceðim. inþ.
Ýnþallah burda öðrenir ve öðretirim...
Doða sevgisi benim doðamda var. 3-4 yaþýnda bebekken bile bitki ve hayvanlarý incelerdim. Bu yaþýma kadarama bir türlü doða ile ilgili bir meslek seçemedim. maddi sýkýntýya düþmiyeceðimi bilsem neler yaparým Allah bilir. yanýnda takýlabileceðim bir yer bulsam iyi olur
Ama önemli olan ilgi ve merak olduðuna inanýyorum. bu aralar bir komþunu kullanmadýðý bahçesinde Küçük çapta fidancýlýk yapmayý deniyeceðim. inþ.Ýnþallah burda öðrenir ve öðretirim...

Comment