İsmim özer.End. meslek elekronik mezunuyum. denizliliyim denizli merkezde oturuyorum. 24 yaşındayım. şimdiye kadar çok bitki yetiştirdim yılandan çekirgeye bildircindan güvercine balıktan muhabbet kuşuna kadar bir çok hayvan besledim
Doğa sevgisi benim doğamda var. 3-4 yaşında bebekken bile bitki ve hayvanları incelerdim. Bu yaşıma kadarama bir türlü doğa ile ilgili bir meslek seçemedim. maddi sıkıntıya düşmiyeceğimi bilsem neler yaparım Allah bilir. yanında takılabileceğim bir yer bulsam iyi olur
Ama önemli olan ilgi ve merak olduğuna inanıyorum. bu aralar bir komşunu kullanmadığı bahçesinde Küçük çapta fidancılık yapmayı deniyeceğim. inş.
İnşallah burda öğrenir ve öğretirim...
Doğa sevgisi benim doğamda var. 3-4 yaşında bebekken bile bitki ve hayvanları incelerdim. Bu yaşıma kadarama bir türlü doğa ile ilgili bir meslek seçemedim. maddi sıkıntıya düşmiyeceğimi bilsem neler yaparım Allah bilir. yanında takılabileceğim bir yer bulsam iyi olur
Ama önemli olan ilgi ve merak olduğuna inanıyorum. bu aralar bir komşunu kullanmadığı bahçesinde Küçük çapta fidancılık yapmayı deniyeceğim. inş.İnşallah burda öğrenir ve öğretirim...

Comment