fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen Yardım Ne Ekmeliyim....

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Lütfen Yardım Ne Ekmeliyim....

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok abi sen beni dinle bunlar sana kafayı tırlatacak sen boş ver ağaç dik içine istersen satacak kadar sebze yap ama sebze işi seni yorar o yüzden az yap zaten sebze işinde para yok abi sakın arıdır uğur böceğidir tavuktur bulaşma valla paranla rezil olursun sen en güzeli senin için huzurlu ve mutlu bi ortam kur her meyveden olsun daha mantıklı olur yoksa bunların sana gösterdiği yol yol deyil seni daha temelli sitrese sokacaklar satıldıydı satılmadıydı yok arılar kaçtı yok uğur böcekleri uçtu gitti yok kuş gıribi geldi of of düşünemiyorum o sitresi ha senin makinaların gıres ve yağ kokusu ha tavukların af edersin bok kokusu bırakınya abimi hasta edeceksiniz abi şimdi kendini doğanın kollarına atmak istiyo ama tavukların kokusuna deil abi zaten uğur böceği muğur böceği deli kanlı adamı bozar besleyeceksen dana besle hem kele yaparsın salarsın para kazanırsın başkalarından

İyi güzel diyonda çay dedik, gelelim dedik ,adın dedik yan çiziyon gibime geliyo sanki 1 tane çay iççez gözüm çok değil ....selamlar...

Comment

abi ayıp ettin şimdi uşağa yolun düşerse buyur gel bizim buralar güzeldir tam senin hayal ettiğin gibi gezer tozarız bizim bahçe bile yazın çok güzel olur senin şu an kurmaya çalıştığın bahçe aşa yukarı bizde mevcut ama şimdi çamur ve görsel ollarak güzel deyil ama yazın her yer yem yeşil olur özellikle baharda başkadır istersen yazın bi ara yolun düşerse veya gezmek istersen buyur gel kapımız her zaman açık tır sorun olmaz elimden geldiğince ağırlarım abi seni zaten bende ilerki yıllarda aşıcılık işini geliştire bilirsem mutlaka bende bursaya gelirim ama belki gelirim sende istediğin zaman çık gel.

Comment

abi ayıp ettin şimdi uşağa yolun düşerse buyur gel bizim buralar güzeldir tam senin hayal ettiğin gibi gezer tozarız bizim bahçe bile yazın çok güzel olur senin şu an kurmaya çalıştığın bahçe aşa yukarı bizde mevcut ama şimdi çamur ve görsel ollarak güzel deyil ama yazın her yer yem yeşil olur özellikle baharda başkadır istersen yazın bi ara yolun düşerse veya gezmek istersen buyur gel kapımız her zaman açık tır sorun olmaz elimden geldiğince ağırlarım abi seni zaten bende ilerki yıllarda aşıcılık işini geliştire bilirsem mutlaka bende bursaya gelirim ama belki gelirim sende istediğin zaman çık gel.
        Heeeeh şimdi oldu çayı kurtardık.....;D Uşakta asker arkadaşım vardı ama orada mıdır,yoksa başka bie ilemi yerleşmiştir bilemem tabii 20 sene yi geçmiştir ıspartada beraber acemiliği yapmıştık adı Cüneyt Demiratan'dı. Görüşmek üzere selamlar....

Comment

abi şimdide bi ağaç arkadaşın oldu fenamı

Comment

abi şimdide bi ağaç arkadaşın oldu fenamı
            Estağfurullah sen benim gözümde genç bir fidansın....

Comment

BUR.BAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Estağfurullah sen benim gözümde genç bir fidansın....

abi genç bir fidansın derken birazdaha açsan

Comment

Working...
              X