Arkadaşlar Bursa'nın Çalı beldesinde bir arkadaşımın babasından kalan 4 adet arı kovanlarını konuştuk ve bana verceğini söyledi.Kovanın içinde ki tüm malzemelerin tam olduğunu söyledi.
24 OCAK 2010 yarın kovanları görmeye gideceğim.Ne durumdalar,patlağı çatlağı varmı tespit gerekli sanırım.
Birde ocak ayında neler yapmam gerekir?Arı temin etmelimiyim,ne zaman temin edilmeli,araziye yerleşim için kovanlar nasıl yerleştirilmeli, yön olarak ne tarafa bakmalı,biliyorsunuz bu konularda hiç bir bilgim yok.
Bahçesel'de Arı Yetiştiriciliği konusunda başlıkları okudum yukarıda yazdığım konular hakkında bilgiye ulaşamadım.Bu konuda sanırım Tabiatçı ağbim ve biomer'in ilgili olduğunu fark ettim.
Aşağıda bakılan konu başlıklarını resimledim...

Bu konuda sanırım Tabiatçı ağbim ve biomer'in ilgili olduğunu fark ettim.
Yardımcı olursanız sevinirim.....
Selamlar.....
24 OCAK 2010 yarın kovanları görmeye gideceğim.Ne durumdalar,patlağı çatlağı varmı tespit gerekli sanırım.
Birde ocak ayında neler yapmam gerekir?Arı temin etmelimiyim,ne zaman temin edilmeli,araziye yerleşim için kovanlar nasıl yerleştirilmeli, yön olarak ne tarafa bakmalı,biliyorsunuz bu konularda hiç bir bilgim yok.
Bahçesel'de Arı Yetiştiriciliği konusunda başlıkları okudum yukarıda yazdığım konular hakkında bilgiye ulaşamadım.Bu konuda sanırım Tabiatçı ağbim ve biomer'in ilgili olduğunu fark ettim.
Aşağıda bakılan konu başlıklarını resimledim...

Bu konuda sanırım Tabiatçı ağbim ve biomer'in ilgili olduğunu fark ettim.
Yardımcı olursanız sevinirim.....
Selamlar.....

Comment