fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BUR.BAL abi nerelerdesin

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin

BİRDE BENİM YABANCI CEVİZLERİ BULDUM SONUNDA SİTEYE CEVİZ REKLAMI VEREN ADAM VARYA ONLA ANLAŞTIK O GÖNDERECEK ((((CHANDLER PEDRO)))):dD:

Comment

burbal abi bizi sevmiyo

Comment

[quote=eşkiya;47359]burbal abi bizi sevmiyo

eFENDİM SEVGİLİ eŞKİYA DÜN BİRAZ İŞİM VARDI .Dışarı çıkmıştım.valla arkadaşlar web sayfası var elimde uğraştığım (
        TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Eeee... ne yapalım,geçim derdi işte.
        ) web sayfanın tasarımı ile uğraşıyorum bir kaç güne kalmaz internete atmam lazım.üç beş te oradan gelir sağlamaya çalışıyorum.Sevgili Eşkiya sizlerede web sitesi gerekirse ayarlama yaparız.Kıyak fiattan indirimli olarak;D8)

www.eşkiya.com nasıl ama site ismi

Selamlar görüşmek üzre........

Comment

OOOO bur bal abi sen bu siteyi cok boslamaya basladin abi ya sal gitsin arilari dogaya ne isin var ugrasiyon .Anaa internet sitesimi? Aha otomobil piyasasi içinmi yoksa meslekimi abi?

Comment

Simdi eskiyacim her yapilan iste bir yanlis ve birdogru mutlaka mevcuttur.Ozellikle akil akildan ustun oldugu için burada su var paylasim.Ornek vermek gerekirse .Sen nasil nanelerini temizliyorsun yazabilirsin bende faydalanirim.Yani hayat paylasildikca guzeldir.Evet ben ben oldugum için dostlarimi seviyorum.Yani karsiliksiz çikarsiz ve menfeat beklemeden.Bilmem anlatabildimmi.Son yazdigim blogumu oku istersen.

Comment

[quote=BUR.BAL;47361]
              eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              burbal abi bizi sevmiyo

eFENDİM SEVGİLİ eŞKİYA DÜN BİRAZ İŞİM VARDI .Dışarı çıkmıştım.valla arkadaşlar web sayfası var elimde uğraştığım () web sayfanın tasarımı ile uğraşıyorum bir kaç güne kalmaz internete atmam lazım.üç beş te oradan gelir sağlamaya çalışıyorum.Sevgili Eşkiya sizlerede web sitesi gerekirse ayarlama yaparız.Kıyak fiattan indirimli olarak;D8)

Tabiatci abi burda degilki ya o daga tatile gitti arilari ilen

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Simdi eskiyacim her yapilan iste bir yanlis ve birdogru mutlaka mevcuttur.Ozellikle akil akildan ustun oldugu için burada su var paylasim.Ornek vermek gerekirse .Sen nasil nanelerini temizliyorsun yazabilirsin bende faydalanirim.Yani hayat paylasildikca guzeldir.Evet ben ben oldugum için dostlarimi seviyorum.Yani karsiliksiz çikarsiz ve menfeat beklemeden.Bilmem anlatabildimmi.Son yazdigim blogumu oku istersen.

(((Son yazdigim blogumu oku istersen. ))))
                nereye yazıyosun ben hala anlamadım?

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Son yazdigim blogumu oku istersen. ?burayı anlamadım senin blok nerde?

Comment

alıntı

((Tabiatci abi burda degilki ya o daga tatile gitti arilari ilen )))

abi tabiatcının şu mütiş arıları gerçekten çok merak ettim her zaman arımda arım deyip duruyo daha hiç görmedik bileneme fotağrafını koyduğu bir konu varmı arılarının bi baksak gerçekten övdüğü kadar varmıymış şey şüy kem küm falan feşman

Comment

[quote=BUR.BAL;47361]
                      eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      burbal abi bizi sevmiyo

eFENDİM SEVGİLİ eŞKİYA DÜN BİRAZ İŞİM VARDI .Dışarı çıkmıştım.valla arkadaşlar web sayfası var elimde uğraştığım () web sayfanın tasarımı ile uğraşıyorum bir kaç güne kalmaz internete atmam lazım.üç beş te oradan gelir sağlamaya çalışıyorum.Sevgili Eşkiya sizlerede web sitesi gerekirse ayarlama yaparız.Kıyak fiattan indirimli olarak;D8)

ABİ BANA BEDAVA YAPIVERSEN YİNE İŞİME YARAMAZ:d
                      WEB SAYFASINDAN KASTIN MESELA BU BAHÇESEL SİTESİ GİBİMİ
                      EYER BU İŞTEN GERÇEKTEN ANLIYOSAN BİZİM BU BAHÇESELEDE BİRAZ YARDIM ETSEN LABİRENT GİBİ SİTE BAZEN NEREYE KONU AÇTIĞIMI HANGİ KONUYU NEREYE YAZDIĞIMI UNUTUYOM BULAMIYOM;DBİRDE FOTOĞRAF KOYAMIYOM YAZILARA ONA Bİ ÖNERİ GETİRSEN BİRDE BİRDE MESELA ALINTI YAPTIĞIMDA VEYA YENİ KONU AÇTIĞIMDA KÜÇÜK KELLELER ÇIKIYO AMA BAŞKA KONUYA YAZI YAZDIĞIMDA O KÜÇÜK KELLELER ÇIKMIYO BU NEDEN ACABA BİRDE SİTE BAZEN ÇOK TAKILIYO SAYFALAR AÇILMIYO
                      BİRDE üç beş te oradan gelir sağlamaya çalışıyorum. BURDAKİ ÜÇBEŞTEN KASTIN ÜÇBEŞ BİN LİRAMI?

ABİ BİRDE İLERDE Bİ AĞAÇ ŞİRKETİ KURARSAM BANA SİTE KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUN MESELADAN YANİ

Comment

[quote=eşkiya;47368]
                        BUR.BAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ABİ BANA BEDAVA YAPIVERSEN YİNE İŞİME YARAMAZ:d
                        WEB SAYFASINDAN KASTIN MESELA BU BAHÇESEL SİTESİ GİBİMİ
                        EYER BU İŞTEN GERÇEKTEN ANLIYOSAN BİZİM BU BAHÇESELEDE BİRAZ YARDIM ETSEN LABİRENT GİBİ SİTE BAZEN NEREYE KONU AÇTIĞIMI HANGİ KONUYU NEREYE YAZDIĞIMI UNUTUYOM BULAMIYOM;DBİRDE FOTOĞRAF KOYAMIYOM YAZILARA ONA Bİ ÖNERİ GETİRSEN BİRDE BİRDE MESELA ALINTI YAPTIĞIMDA VEYA YENİ KONU AÇTIĞIMDA KÜÇÜK KELLELER ÇIKIYO AMA BAŞKA KONUYA YAZI YAZDIĞIMDA O KÜÇÜK KELLELER ÇIKMIYO BU NEDEN ACABA BİRDE SİTE BAZEN ÇOK TAKILIYO SAYFALAR AÇILMIYO
                        BİRDE üç beş te oradan gelir sağlamaya çalışıyorum. BURDAKİ ÜÇBEŞTEN KASTIN ÜÇBEŞ BİN LİRAMI?

ABİ BİRDE İLERDE Bİ AĞAÇ ŞİRKETİ KURARSAM BANA SİTE KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUN MESELADAN YANİ
                        Valla bahçesel gibi site işi beni bozar çok profosyonelce olur.Kalın gelir bana....Ben sana bazan bakıyorumda yazmadığın yer kalmamış forumda be gözüm senin arkandan dolaşçam diye bende bazen forumda kayboluyorum...???8);DKırk yere yazma abi sende valla sarı kartı derken kırmızı kartı göstrecekler bak diyeyim sana....yeni konu açtığımda küçük kelleler çıkıyor demişsin sanırım sitenın tasarımı ile ilgili bir şey siteyi tasarlayandan yardım almak lazım diye düşünüyorum....
                        pc'nde sayfaların geç açılması senin pc'den kaynaklanıyor olabilir(ADVANCA SYSTEM CARE) diye bir proğram var google yaz ve indir sonra pc ye kur gelen pencereden windows bakımı ve sistem tanıla butonlarını çalıştır pcnın çok hızlandığını göreceksin...
                        Sen arıları ayarla ben web siteni yaparım merak etme garanti o iş.....;D

Comment

hani senin birtane arkadaşın arıları ayarlayacaktı sana yoksa yamukmu yapmış ben o dediğim arı çekme sistemini bir deneyeyim ama hata kayıt tabiatcının arılardan çekersek canımıza okur::

Comment

Tabiatci abimi dedi sana arilardan onu çekdiye, Valla gelince basar firçayi diyem saga.Ne iman dolu gogsun nede cevik gibi bedenin verir zoppayi ha.Dokunma adamin arilarina.Ne istiyon adamin arilarindan be yaw.

Comment

valla burbal abi ile birlikte yapacağız küp çok bende dedem vermişti bende burbal abiye veririm o uygular ben yaparım ama arıyla falan uraşamam delikanlı yı bozar ben dana besliyom hem kele yapıyoz iyi oluyo seyretmesi

Comment

burbal abi bizi sevmiyo

???
                                ?????????

abi sence biz ona kötümü davranıyoz???

delimisin kardeş sen kardeleni tanıyonmu nedir necidir adama bişi sordummu ters tepki veriyo zaten kardelende bana çıldırdı adam siteye girdim gireli bana ters zaten onu gözüm baştan beri tutmadı

Comment

Working...
                                X