Estafurullah..Akıl yaşta değil başta demişler!arkadaşım "geceler..."parantezimi es geçmiş olsun "el öpmekle dudak aşınmaz"..elbet bu el öpmenin bize bir şekilde dönüşü olur...(Bahşişmi olur hediyemi olur...Malum ağanın eli tutulmaz.)
Ben tanışmak için biraz geç kaldım kusura bakmayın.İstanbul dan sitenize üye oldum.65 yaşında Bağkur
emeklisiyim,kendimi avutmak için tohumdan bitki ve çiçek yetiştirme merakına kapıldım.Daha çok acemiyim yardımlarınızı beklerim.
Ben tanışmak için biraz geç kaldım kusura bakmayın.İstanbul dan sitenize üye oldum.65 yaşında Bağkur
emeklisiyim,kendimi avutmak için tohumdan bitki ve çiçek yetiştirme merakına kapıldım.Daha çok acemiyim yardımlarınızı beklerim.
siteye her gelen böyle yazıyo sonra kaçıp gidiyo ama emin ol doğru yerdesin ziraat mühendisi arkadaşlar elinden geldiğince yardım cı olurlar
siteye her gelen böyle yazıyo sonra kaçıp gidiyo ama emin ol doğru yerdesin ziraat mühendisi arkadaşlar elinden geldiğince yardım cı olurlar
Selamlar,benim kaçıp gitmeye bir niyetim yok,şimdiye kadar bilgi ediniyorum
niyetim forumları okuyarak edindiğim bilgileri uygulanabilir duruma getirmektir.
Comment