Evet, bir ara epey girdim ama bu aralar iþlerim yoðun olduðundan dolayý bakýp çýkýyor ve pek katýlamýyordum. Ama sizlerin varlýðýndan memnun oldum. Aslýnda bu sitede bayan çok var ama bayanlara sadece bitkiler konusunda bilgi var gibi konu geniþletilebiliniz. Bayanlara yönelik köþeyi bizler geliþtirebiliriz. Selamlar.
OHOOO ne çok bayan varmýþ haberimiz yokmuþ
yahu bayanlarýn da yazabileceði, katýlabileceði bir sürü sayfa var burada hem fikir alýþveriþinde bulunabileceðimiz hem de tartýþabileceðimiz bir sürü konu var. bu biraz da nicklerden kaynaklanýyor sanýrým kimin ne olduðunu kestiremiyoruz öyle düþünüyorum
OHOOO ne çok bayan varmýþ haberimiz yokmuþ
yahu bayanlarýn da yazabileceði, katýlabileceði bir sürü sayfa var burada hem fikir alýþveriþinde bulunabileceðimiz hem de tartýþabileceðimiz bir sürü konu var. bu biraz da nicklerden kaynaklanýyor sanýrým kimin ne olduðunu kestiremiyoruz öyle düþünüyorum
çok güzel nicklerden bayan olduðu anlaþýlmýyor biraz çekinmiþtim þimdi rahatým
Hafize haným bir çýktýnýz kayboldunuz.Forma nereden katýlýyorsunuz ve mesleðiniz nedir. Bað bahçe iþleriniz veya hobileriniz varmý.
Dediðim gibi ilk zamanlar BAÐ BAHÇE ÝÞLERÝYLE UÐRAÞAN SÝTE GÖRÜNCE ÇOK SEVÝNDÝM birþeyler sormak öðrenmek için girmiþtim sonra kendimi yalnýz bayan olarak gördüm birdaha çekindim Bursalýyým ev hanýmýyým dört çocuk annesiyim beþtane torunum var en büyük torunum onyedi yaþýnda en küçük torunum beþ yaþýnda küçük oðlum iki aylýk asker çiçeklerle uðraþmayý çok seviyorum bahçe olmayýnca balkonlarda çiçek yetiþtirmeye çalýþýyoruz sizlerde kendinizi tanýtýrmýsýnýz
Ben bir köyde oturuyorum. orayý güzelleþtirme gayreti içindeyiz. Bað bahçe derken...
Ben psikiyatri servisinde týbbi sekreter olarak çalýþýyorum. Bir kýzým var 16 yaþýnda,
Comment