Evet, bir ara epey girdim ama bu aralar işlerim yoğun olduğundan dolayı bakıp çıkıyor ve pek katılamıyordum. Ama sizlerin varlığından memnun oldum. Aslında bu sitede bayan çok var ama bayanlara sadece bitkiler konusunda bilgi var gibi konu genişletilebiliniz. Bayanlara yönelik köşeyi bizler geliştirebiliriz. Selamlar.
OHOOO ne çok bayan varmış haberimiz yokmuş
yahu bayanların da yazabileceği, katılabileceği bir sürü sayfa var burada hem fikir alışverişinde bulunabileceğimiz hem de tartışabileceğimiz bir sürü konu var. bu biraz da nicklerden kaynaklanıyor sanırım kimin ne olduğunu kestiremiyoruz öyle düşünüyorum
OHOOO ne çok bayan varmış haberimiz yokmuş
yahu bayanların da yazabileceği, katılabileceği bir sürü sayfa var burada hem fikir alışverişinde bulunabileceğimiz hem de tartışabileceğimiz bir sürü konu var. bu biraz da nicklerden kaynaklanıyor sanırım kimin ne olduğunu kestiremiyoruz öyle düşünüyorum
çok güzel nicklerden bayan olduğu anlaşılmıyor biraz çekinmiştim şimdi rahatım
Hafize hanım bir çıktınız kayboldunuz.Forma nereden katılıyorsunuz ve mesleğiniz nedir. Bağ bahçe işleriniz veya hobileriniz varmı.
Dediğim gibi ilk zamanlar BAĞ BAHÇE İŞLERİYLE UĞRAŞAN SİTE GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİM birşeyler sormak öğrenmek için girmiştim sonra kendimi yalnız bayan olarak gördüm birdaha çekindim Bursalıyım ev hanımıyım dört çocuk annesiyim beştane torunum var en büyük torunum onyedi yaşında en küçük torunum beş yaşında küçük oğlum iki aylık asker çiçeklerle uğraşmayı çok seviyorum bahçe olmayınca balkonlarda çiçek yetiştirmeye çalışıyoruz sizlerde kendinizi tanıtırmısınız
Ben bir köyde oturuyorum. orayı güzelleştirme gayreti içindeyiz. Bağ bahçe derken...
Ben psikiyatri servisinde tıbbi sekreter olarak çalışıyorum. Bir kızım var 16 yaşında,
Comment