fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

500 m2 antalyada arazimde ne yapabilirim ? Tarıma merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• 500 m2 antalyada arazimde ne yapabilirim ? Tarıma merhaba

Antalya Döşemealtında 500m2 bir yerimiz oldu belediye ihalesi ile , Makilik ve çalılık bir arazi birazda taş var kepçe sokup 2-3 kamyon çalı çırpı taş çıktı arazi düz temizlendi

Toprak ile amatörce uğraşmak istiyorum ama daha önce hiç ekilmemiş insan ayağı basmamış 500m2 arazimiz var

etrafına birkaç ağaç dikmek toprağı hazırlayıp domates patlıcan biber işte anlayın amatörce uğraşmak istioyorum bir kısmında tavuk yetiştirmek de var ha haftada 1 uğrayabileceğim için şimdilik bu zor gözüküyor...

Bu bakir toprağın üstünü temizledik şimd ne yapmalıyım

Cevap: Tarıma merhaba

ne yapayım fikir alabilirmiyim ?
    dip patlatma mı ne yapayım?

Comment

Cevap: Tarıma merhaba

nerede esli tarımlar

Comment

Cevap: 500 m2 antalyada arazimde ne yapabilirim ? Tarıma merhaba

haftada bir uğramaylan sebzecilik yapılamaz hobi bahçesi gibi agaçlarla arazi değerlendirilirse iyi olabilir

Comment

Selami bey merhaba,
          Ben de teşek
          ür ederim. Sizden aşağıda belirttiğim projemle ilgili olarak
          g
          örüş ve önerilerinizi alabilirmiyim.
          Şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım, Sabri İŞDİKEN Ben Susurlukta 33
          d
          önüm tarlada seracılık (5 dönümünde) ve meyvecilik(25 dönümünde) olarak iyi
          tar
          ım uygulaması gerçekleştirmek istiyorum.Bu konudaki sorularım aşağıdadır.
          1) Aynı tarla
          üzerinde seracılık ve meyve yetiştiriciliğini yapabilirmiyim?.
          2) Yapılabilinirse sakıncaları / avantajları neleridr.
          3) Seracılık ve meyvecilikle ilgili hibe, kredi se
          çenekleri varmıdır?
          4) Seracılıkta domates v.b. Hangi sebzelerle ilgili
          çalışılmalıdır?

Sabri İŞDİKEN
          T.Halk Bankası A.Ş.
          Satın Alma Daire Başkanı
          Tlf :0.312.289 37 00
          Fax :0.312.289 37 49
          [email protected]

Comment

slm oncelıkle yapacagınız ıs hayırlı olsun dıleklerımı ıletıyıorum.yatırım yaptıgınızda urunlerınızn verımı ıcın onemlı rolu olan su ıcın sıze yardım etmek ıstıyoruz..
            BIZ SIRKETIMIZ OLARAK TUM BAHCE SULAMA SISTEMLERINI FABRIKAMIZDA URETIYOIRUZ...
            SIZLERE KALITE VE GUVENI BIR ARADA SUNUYORUZ...
            VERDIGIMIZ FIYATLARI ARASTIRDGINZDA COK UYGUN OLDUGUNU GORECEKSINIZ
            İLGİLENMENIZ HALINDE MSJLARINIZI BEKLIYORUZ IYI GUNLER...

Comment

merhabalar..

bende sizin gibi yeni üyeyim.. benzer bir çalışmayı bende arazimde henüz yaptırdım. bana tavsiye edileni bende size tavsiye edeceğim. özellikle arazinin alt üst olmasından dolayı toprağı toparlamak için yeşil gübre uygulaması yapmamı önerdiler. fiğ ekip daha sonra büyüyen fiğleri toprağı beslemek için sürdürerek tekrar toprağa katacağım. devamını nasıl yapacağımızı da ustalarımız söylesinler

size cok cok kolay gelsin

Comment

slm hosgeldınız dıyorum oncelıkle
                hayırlı olsun.sıze bı sorum olacak bahcenızn sulama sıstemını kurdurdunzmu?
                eger kurdurmadıysanız bu konuda sıze yardımcı olmak ısterım tum turkıye capında yaygın
                sırketlerımızle sıze hızmet vermekteyız bızım tek farkımz fabrıkamızdan dırek olarak hızmet vermekteyız eger ılgılenırsenız mesjnızı beklıyorz ıyı gunler teskkrler...

Comment

Tekrar merhabalar...
                  Toprağı kuru iken bir kere traktörle sürdürdüm... ilk defa sürüldüğü için acayip miktarda kaya taş parçaları çıktı onları temizliyorum... Şimdilik yaptığım bu kadar....

Acaba taşları (görünen) temizledikten sonra bir kere daha sürdürebilirmiyim ?

Serhat bey;
                  Fiğ konusunda teşekkür ederim bilgilendirmeniz için... Fiği gübre olsun diyemi yetiştireceğiz ?

Emrah bey ;
                  Sulama sistemi kurulmadı önce bahçenin temizlenmesi lazım sanırım.. Ne kadar bir ücret tutar sulama sistemi bilgilendirirseniz sevinirim...

Comment

merhabalar efendım;
                    oncelikle arazınızı ne seklde kullanacagınızı tam olarak kafanızda sekıllendırmenız gerekmektedır.yetıstırecegınız urunler ıcın cesıtlı sulama sıstemlerımız mevcuttur.
                    yagmurlama damlama vb. bız oncelıkler sıze urununuze faydalı olan sulama sıstemını tavsıye ederız daha sonrada gereklı bılgıyı verebılırız.burda onemlı olan sızın emeklerınızın bosa gıtmemesıdır.urunlerınızın en ıyı sekılde sıze sonuc verebılmesı ıcın elımzden gelenı yapmaya hazırız.bızım farkımız olarakda turkıyenın her yerınde bayılıklerımız mevcut durumdadır ve dırek satıslarımızla cok hesaplı bı sekılde hızmet vermekteyız.o yuzden sizın tarlanızı kullanma seklıne gore elımızden gelenı yapmaya hazırız...
                    tesekkurler

Comment

bak abicim yer sahan çok iyi bir yerde burayı aldığın için seni kutlarım..... eğer ağaç ekmek istiyorsan çerez türü ağaçlar ekmeni isterim fındık,ceviz badem,antep fıstığı

Comment

dometes,biber,ıspanak,maydanoz,patlıcan,patates,ba kla giller gibi sebzeler de yetiştir ki bunlara para vermeyesin

Comment

Çekirdekten bir antep fıstığım var saksıda yalnız 15 cm den fazla boylanmadı :Ç

Comment

pulluk ile kardırdım
                            15cm büyük taşları temizledim
                            ama küçük taşlar halen duruyor...

Comment

antalyada antep fıstığı yetişirmi

Comment

Working...
                              X