fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

500 m2 antalyada arazimde ne yapabilirim ? Tarıma merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: 500 m2 antalyada arazimde ne yapabilirim ? Tarıma merhaba

benimde geyik bayırı üstü çağlarcada bir yerim var ama hafta sonları gittiğim için sebze ekemiyorum en kolayı meyve ağaçları dikmek

Comment

deneyeceğim bakalım...

Comment

akay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Tekrar merhabalar...
        Toprağı kuru iken bir kere traktörle sürdürdüm... ilk defa sürüldüğü için acayip miktarda kaya taş parçaları çıktı onları temizliyorum... Şimdilik yaptığım bu kadar....

Acaba taşları (görünen) temizledikten sonra bir kere daha sürdürebilirmiyim ?

Serhat bey;
        Fiğ konusunda teşekkür ederim bilgilendirmeniz için... Fiği gübre olsun diyemi yetiştireceğiz ?

Emrah bey ;
        Sulama sistemi kurulmadı önce bahçenin temizlenmesi lazım sanırım.. Ne kadar bir ücret tutar sulama sistemi bilgilendirirseniz sevinirim...
        Merhaba;
        Arsanız hayırlı uğurlu olsun.
        Araziniz sanıyorum yeşilbayır kuzeykentde. Orayı; eğer haklıysam siz sürdükçe taş çıkmaya devam edecektir kaldı ki döşemealtı ilçesinde düzler çamı taraflarında değilseniz genelde bu toprak yapısı ile karşılaşmanız olasıdır.toprağı çok fazla karıştırmamanızı tavsiye ederim.
        haftasonu eğlencesi (hobi) için bir bahçe yapacaksanız sebzeden daha çok meyveye yönelmeniz sizi gayretlendirecek sonuçlara ulaşmanızı sağlayacaktir,ayrica arazinin imar parseli oldugunu düsünürsek bahceyi sekillendirirken ileride yapacaginiz evin yerinide simdiden ayırmanizi önemle tavsiye ederim(ev yaparken bin emek yetistirdiginiz agaçlari sökmek vicdan azabina sebeb olabilir)
        sulama ile ilgili olarak o bölge ile ilgili yaptigim çalısmalarda yer altı su kaynaklarinin 150-180 m de oldugunu ögrenmiş bulunmaktayim (sondaj kazdırmadıysanız).
        Umarım verdigim bilgiler isinize yarar.
        Bahçecilikle ilgili otorite olmadığımı eklemek isterim
        saygılarımla
        İ. GENÇ

Comment

Working...
        X